Відомий композитор пригадав, як виглядала Міка Ньютон до онкології та операцій: круглолиця, чорноброва зірка

Міка Ньютон - сильна духом співачка, яка пережила непросте випробування. Онкологія назавжди змінила її життя.

Зараз Міка Ньютон – яскрава білявка, прогресивна артистка. Але фанати досі не можуть забути, як взимку цього року зірка розповіла свою драматичну історію про те, як рятувалася від онкології.

Співачка згадувала, що для неї вирок, онкологія яєчника, ледь не став фатальним. Вона дуже хотіла завагітніти і довго не могла повірити, що не зможе цього зробити. Та, на щастя, зірка змогла одужати та почути заповітні слова щодо майбутнього планування родини.

Зараз Міка – це стильна артистка з коротким волоссям. Обрала для себе співачка блондинистий колір. Та як вона виглядала раніше?

Відомий український композитор Руслан Квінта нагадав, якою артистка була раніше.

На відео Міка Ньютон кружляє під пісню “Янгол” у 2011 році. Тоді вона носила довге волосся та нарощені вії. Виглядала юна артистка дуже миловидно: чорні брови та кругле личко. Співала Ньютон тоді російською або українською.

Після хвороби зірка тривалий час відновлювалася: вона знову відростила волосся, але тепер носить зачіску каре та схуднула (гормонотерапія часто впливає на онкохворих).

Та про своє страшне захворювання знаменитість майже не згадує. Вона публікує світлі, яскраві світлини:

Живе Міка за океаном: разом з чоловіком вона мешкає у Сполучених Штатах Америки. Пара багато подорожує, а ще виховує двох собак.

За співачкою спостерігає 177 тисяч користувачів Інстаграму, а Ньютон радує їх своїми історіями та фото.

Схожі статті