Відмовили легені? Представник артистки розповіла, чи правда, що лікарі її втрачають: “Медична таємниця”

Мережею поширюється інформація про погіршення стану співачки Марини Амбросімової.

Близько 10 днів тому відому російську співачку МакSим госпіталізували з гострою пневмонією та підозрою на коронавірус. 19 червня медики ввели пацієнтку в штучну кому і підключили до апарату ШВЛ після діагностування у неї 75% ураження легень. При цьому, усі тести на коронавірус показували негативний результат. Тоді стан співачки лікарі розцінювали як важкий.

Нещодавно у просторах мережі, а зокрема ЗМІ з’явилася інформація про те, що медикам довелося перевести МакSим на екстракорпоральне мембранну оксигенацію, оскільки апарат ШВЛ не справляється. Журналісти посилалися на джерела з оточення співачки.

Що насправді відбувається зі співачкою?

Марина Максимовна
Марина Максимова (Амбросімова)

Офіційний представник російської співачки Марини Максимової (Амбросімової), відомої як МакSим, спростувала чутки про те, що артистку перевели на екстракорпоральну мембранну оксигенацію.

“У мене немає такої інформації, я б не стала довіряти джерелам, що розмістили цю інформацію, так як це жовта преса, а не офіційна заява. Зараз стан Марини оцінюється як вкрай важкий, прошу зрозуміти позицію сім’ї і близьких: кожна людина має право на приватність, незважаючи на те, що є публічною особою. Є поняття “медична таємниця”, хоч це неможливо в наші дні”, – заявила представник співачки.

За її словами, будь-яка інформація, яка буде з’являтися в інтернеті, є спекуляцією або злитою інформацією від людей, які “продадуть власних батьків за копійки”.

Сподіваємося, що журналісти перебільшують і Марина почувається набагато краще, ніж це описують у пресі.

Схожі статті