Донька Олі Полякової тепер співачка: молода виконавиця підкорює сцену піснями у стилі гурту “Ленінград”

На що здатна Марія Полякова? Творчість доньки відомої співачки вражає.

Поп-співачка Оля Полякова похвалилася відеозаписом виступу своєї дочки Маші Полякової на одному і заходів для молодих талантів.

Виступ Маші Полякової

На відміну від мами, Маша не стала заглиблюватися в попсу, а показала дещо середнє між “Ранетками” та “Ленінградом”. Однак, шанувальники і користувачі соцмереж не оцінили її старання, заваливши молоду виконавицю критикою.

“Маша перший раз виступає зі своєю групою @shvy_official
Маруся! Ти крута! Підірвала, порвала, підняла всіх, а це дуже складно з незнайомими піснями! Ти така запальничка, бунтарка! Ти енергійніше, більш голосиста за мене. В твоєму віці мені довелося багато років витратити на те, щоб прийняти себе і відкритися, а ти відразу така, як нерв, творча, пишеш музику, слова, саме для таких артистів настав час! Не слухай нікого, йди вперед, з досвідом прийде майстерність! А поки вчися і не зупиняйся моя пташка! Пишаюся тобою, моя любов, моє життя, мій перший млинець, і не комом! “, – написала Оля Полякова.

Варто відмітити, що після шквалу критики, який навалився на дівчину, Оля Полякова завітала на особисту сторінку доньки і підтримала її там, написавши, що її перший виступ був неймовірним, адже вона змогла запалити аудиторію.

Коментарі під публікацією Маші Полякової

Мовляв, це майже нікому не вдається з першого разу.

Сподіваємося, що Марія зможе впоратися з хвилею хейту, який їй доводиться спостерігати. Адже це етап, який проходила на своєму шляху кожна зірка. А зіркова мама завжди підкаже, допоможе та підтримає.

Схожі статті