Чому сім’я чоловіка Камалії не хотіла приймати співачку в невістки: обманула свекруху і стала конкуренткою іншій

Шлях української співачки Камалії до сімейного щастя був непростим, але він точно був того вартий. Що довелося пережити артистці перед тим, як стати коханою дружиною Захура.

Історія кохання металургійного короля пакистанського походження Мохаммада Захура та Камалії неймовірно романтична та ніжна. Багатій-мусульманин, побачивши прекрасну білокуру співачку, не втримався і покликав її на побачення. І вже через декілька місяців він вирішив одружитися на красуні.

Що відомо про чоловіків Камалії до Захура
Чому родина Захура не бажала приймати Камалію

Він заманив її на свою батьківщину обманом. Мовляв, на весілля до друзів. Знаючи, як дівчина боїться вступити в офіційні стосунки, у Пакистані він поставив її перед фактом, запропонувавши їй одружитися на її власному весіллі.

Чому родина Захура не бажала приймати Камалію

Камалія з чоловіком Захуром Мохаммадом
Чому родина Захура не бажала приймати Камалію

І здавалося б на цьому проблеми закінчилися, але це буде неправдою. Сімейство Мохаммада не те б що було проти його одруження з українкою, вони навіть не знали про це. Колись давно мати та батько Захура обрали для нього пакистанську наречену, як це традиційно прийнято. І Мохамад, розуміючи наскільки матір болісно сприйме звістку про розлучення та нову невістку, разом з новоспеченою дружиною просто утримався від цього. Але зізнатися у скоєному все ж таки довелося.

Жінка була дуже розлючена, але нічого зробити вже не могла і прийняла Камалію, як заведено. Про це Захур розповів в інтерв’ю Аллі Крутій. Зі старшою донькою бізнесмена у Камалії також не склалося. Таня лише на 6 років молодша за співачку і, звісно сприйняла, звістку важко. У тому ж інтерв’ю Алла Крута припустила, що дівчинка просто конкурує з мачухою, і співачка не змогла заперичити. На щастя, усі ці труднощі далеко позаду.

Схожі статті