Події в Україні кардинально змінили обличчя найвродливіших зірок: Тіни Кароль, Джамали, Ніни Матвієнко та інших

Сьогоднішні події в Україні торкнулися кожного незалежно від статусу, статків та поглядів на світ. Навіть знамениті жінки забули про гламур, макіяж та лоск.

24 лютого назавжди змінило наші життя. Світ розділився на “до” та “після”. Багато хто з популярних артисток лишився в Україні та ділиться своїми пригодами у мережі.

Співачка MamaRika взагалі вимушена була тікати з рідного дому, адже Київщина однією з перших попала під удар. Знаменитість рушила до Європи, адже дуже переживала за безпеку свого малюка.

Джамала, хоч і їздить на виступи закордон, але більшість часу була з родиною. Її без гриму, у простому домашньому одязі показав обранець в Інстаграмі.

Тіна Кароль, хоч і була у безпечному місці, але дуже болісно сприйняла новину про вторгнення. Артистка за тиждень пішла у монастир. Вона думала там лишитися, проте опанувала себе і вирішила зайнятися громадською діяльністю: виступала на мітингах у підтримку України, співала на благочинних концертах.

Ніна Матвієнко переживає лиху годину з донькою Тонею. Саме вона показала, як виглядає мама. Жінка не видає своїх емоцій, але видно, що їй дуже болить за країну.

Змінилася також і Оля Цибульська. Вона не тільки забула про концерти, а й взялася власноруч вести домашнє господарство. Артистка не соромиться показувати обличчя без гриму. Зачіску також робить звичайну – нашвидкоруч.

Настю Каменських війна застала закордоном. Вона разом з коханим Потапом виїхала ще у середині лютого у подорож. Артистка і досі не приховує своїх сліз, адже лишилася на чужині.

Схожі статті