Колишній чоловік Ані Лорак турок Мурат обзавівся новою тещею: молода наречена Налчаджиоглу показала свою маму

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу після розлучення зі скандально відомою співачкою вже встиг налагодити особисте життя і майже обзавівся новою родиною.

Мурат Налчаджиоглу був першим офіційним чоловіком української співачки Ані Лорак і поки що єдиним. Пара одружилася у 2009-му, а розлучилася у 2019-му після численних подружніх зрад з боку турка. Не спинила співачку від рішення розірвати шлюб навіть наявність спільної дитини, доньки Софії, заради якої вона намагалася закрити очі на походеньки чоловіка, коли про це стало відомо вперше.

Колишній чоловік Ані Лорак турок Мурат обзавівся новою тещею

Особисте життя Кароліни після розлучення не налагодилося, тоді як Мурат довго в холостяках не затримався і вже носить гордий статус нареченого — у вересні 2021-го він запропонував новій пасії стати його дружиною і почув від неї “Так”.

Мачухою для Софії стане киянка Лілія Реус, яка теж має дочку від попередніх стосунків і працює візажисткою.

Колишній чоловік Ані Лорак турок Мурат обзавівся новою тещею

Як виглядає нова теща Мурата Налчаджиоглу

Мурат і Лілія регулярно викладають в соціальних мережах спільні фото та демонструють справжню вже майже сімейну ідилію. А цього разу фанати нарешті змогли побачити майбутню тещу колишнього чоловіка Ані Лорак — його наречена показала свою маму на відпочинку.

Колишній чоловік Ані Лорак турок Мурат вже обзавівся новою тещею
Колишній чоловік Ані Лорак турок Мурат обзавівся новою тещею

Судячи з пейзажів на фото, не виключено, що теща Мурата відпочивала разом з ними в Туреччині, куди турок вивіз кохану з України після повномасштабного російського вторгнення, але при цьому докладав зусиль, щоб допомогти українському народу та збирав гуманітарну допомогу силами своєї косметичної компанії Farmasi.

Лорак, на відміну від екс-чоловіка, зайняла мовчазну позицію та взагалі зникла з радарів шоу-бізнесу.

Схожі статті