47-річний Святослав Вакарчук готується вдруге стати батьком? Таємна дружина артиста знову завагітніла (ФОТО)

Святослав Вакарчук нині активно волонтерить та виступає перед знедоленими українцями. Та схоже, час для родини і коханої жінки у нього є, адже мережу захопило цікаве фото.

Особисте життя Святослава Вакарчука – суцільна таємниця. Було відомо, що багато років він був у стосунках з Лялею Фонарьовою. Втім, дожити до “золотого весілля” парі так і не вдалося. У 2021 році співак повідомив, що розійшовся зі своєю обраницею.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Цього ж року сталася ще одна гучна подія, яка не лишила нікого байдужим. Святослав Вакарчук став вперше батьком. Хлопчика назвали Іваном на честь дідуся.

У мережі запідозрили, що потенційною обраницею легендарного артиста може бути Євгенія Яцута. Вона працює у компаніх Radioactivefilms, що знімає реклами та кліпи на замовлення. Познайомитися та зблизитися пара могла на зйомках кліпу “В небо жене” для гурту “Океан Ельзи”.

Євгенія Яцута
Євгенія Яцута

Нещодавно рудоволосу красуню знову помітили з вагітним животиком. Вона відвідала кінофестиваль у Каннах.

47-річний Святослав Вакарчук готується вдруге стати батьком

Відомо, що у таємної дружини Святослава вже є донька від першого шлюбу. Дівчинка ще школярка, а ось у самого співака є доросла дитина. Виявляється, що ще за часів стосунків з Лялею Фонарьовою, він вдочерив її донечку. Дівчину звати Діана. Артист майже не згадує про свою колишню родину. Щоправда, з колишньою родиною чоловік часто з’являвся на світських заходах.

Нагадаємо: Святослав Вакарчук з 1994 року – фронтмен гурту “Океан Ельзи”. Він став не просто вокалістом, а й автором багатьох композицій. А у 2022 році сцену проміняв на контракт із ЗСУ. Отримав звання лейтенанта.

Схожі статті