Як виглядає і чим займається перший чоловік Марічки Падалко, від якого ведуча так і не змогла завагітніти

Марічка Падалко вже двічі заміжня дама. Втім, справжнє щастя вона знайшла лише з Єгором Соболєвим. Чому не склалися стосунки з її колишнім - дізнайтеся у матеріалі.

Неймовірна ведуча Марічка Падалко підкорила всіх своїм прагненням гармонійно поєднати роботу на телебаченні та материнство. Зараз у зірки дім – повна чаша. Вона має люблячого чоловіка, Єгора Соболєва, трьох неперевершених діток. Також у житті знаменитості є і місце для професійного розвитку.

Проте, так було не завжди. Ведуча жила з юних років у шлюбі. Імені свого коханого зірка не хоче розкривати, але в одному з інтерв’ю вона розповіла, що з колишнім обранцем вона жила 15 років разом.

Марічка Падалко у юності

Дітей не було, адже Марічка завжди вважали себе людиною, яка має віддавати себе повністю роботі на телебаченні. Падалко говорить, що завжди відчувала гарне самопочуття, але не наважувалася подарувати малюка своєму коханому.

Як виглядає і чим займається перший чоловік Марічки Падалко

Батьки ведучої бачили у її партнері вельми добру кандидатуру. Знаменитість зізнається, що її навіть вмовляли повернутися та примиритися з обранцем. Зірка зробила відважний крок під час розриву з колишнім: вона попри всі коментарі та поради рідних, повернулася до батьків.

З Єгором же познайомилася випадково. Зустрілася з майбутнім чоловіком на пікніку. З часом переїхала до нього на орендовану квартиру. Її мама з татом не могли довго прийняти вибір дочки, але звістка про вагітність першою дитиною кардинально все змінила.

Як виглядає і чим займається перший чоловік Марічки Падалко

Нагадаємо, що зараз Соболєв служить на захисті України. Він був одним із тих сміливців, які звільняли Ірпінь. Марічка не могла навіть стримувати сліз після мобілізації коханого.

Схожі статті