Зухвала і усміхнена Джамала розповіла фанатам, як підтримує імунітет

Співачка поділилася з шанувальниками стильними світлинами і порадами про те, які вітаміни треба вживати.

Яскрава українська співачка Джамала недавно змінила зачіску. Подовжене каре з зухвалим чубчиком прекрасно підкреслило індивідуальність зірки.

В своєму Instagram співачка поділилася світлинами в новому образі, але не обмежилася цим, і розповіла, які вітаміни вживає, щоб уникнути коронавірусної хвороби.

Співачка поскаржилася, що останнім часом дуже обмежила свою географію пересування Києвом: тепер вона буває тільки вдома, в студії і кав’ярні чоловіка. Іноді в інших знайомих місцях.

Також зірка зізналася, що з її команди дехто вже захворів на COVID-19.

«Коло звужується», – написала співачка.

Щоб підтримати свій імунітет, Джамала вживає вітаміни C і D. Співачка не дуже впевнена, що це допоможе запобігти хворобі, але не завадить.

На світлинах до допису Джамала позує в кав’ярні з кавою в руках. Співачка для виходу в світ вибрала легкий і зухвалий лук в теплих тонах: на ній оранжева курточка і ніжно-жовта кофтина, широкі джинси гармонійно доповнили образ Джамали. На фото зірка тепло посміхається.

Також Джамала запитала шанувальників, як справи в них: хто з них хворіє або вже перехворів, і де вони бувають, крім дому. Фанати поділилися своїми історіями і рецептами для підтримання імунітету.

  • Ще не перехворіла, але друзі – вже так. Вітаміни D та цинк приймаю, але карантин… буваю усюди трохи менше ніж завжди, але все ж таки… міри всі намагаюсь витримувати!
  • Ми не хворіли, але серед знайомих є такі, хто хворів у легкій формі, а є 2 знайомі людини, хто, на жаль, помер від ковід ( не розумію “вибірковість” карантинного режиму, не розумію, до чого всі ці маски в торгівельних центрах та супермаркетах, коли майже щодня хтось серед друзів у фейсбук викладає відео з вечірок, днів народжень та інших масових зібрань, де маски навіть поруч не лежать, а потім пишуть пости, як вони невідомо де підцепили ковід.. бережіть себе!
  • Хворію, запалення легень від ковіду ( Додайте ще цинк до С і D
  • Класно, я так, перехворіла, легка форма, здоров’я вам.

Схожі статті