Після веселого побачення з Заливако Нікітюк засвітилась у компанії іншого холостяка Юсипчука: заміж не беруть

Леся Нікітюк вже багато років самотня, але щаслива жінка, яка часто світиться у компанії різних відомих чоловіків, з якими їй потім малюють кохання. На цей раз Лесю побачили з Богданом Юсипчуком.

Леся Нікітюк може зачарувати з одного погляду, вона є однією з найулюбленіших телеведучих України. І з чоловіками також. У Лесі багато прихильників, але все ж таки, з особистим життям жінка має певні проблеми. Вона ніяк не може знайти собі того, кого насправді зможе покохати й це буде взаємно.

Так, Нікітюк часто світиться з різними відомими чоловіками наодинці, але це частіше за все, дружні зустрічі, або робочі. А от з особистими та романтичними, у зірки є певні складнощі. Можливо це через те, що Леся вже обпікалася і тепер боїться довіряти чоловікам. А може ще не знайшовся той самий. Головне, що Леся не так сильно переймається цією проблемою. Хоча в одному з інтерв’ю, Нікітюк казала, що дуже сильно відчуває самотність.

Л
Леся Нікітюк не припиняє пошуки чоловіка

Все ж таки, життя у всіх різне і далеко не кожна людина в цьому світі, може зустріти взаємне кохання. Проте Леся не втрачає надії та зустрічається з чоловіками. Нещодавно зірку телеекранів помітили в компанії Михайла Заливако, судячи з фото, можна помітити, що їм було дуже весело. Про це, до речі ми вже розповідали. Також, слід нагадати, що про роман з Притулою ще ніхто нічого впевнено не знає, але самі зірки не дуже відверто коментують свої стосунки.

А от стосовно нової зустрічі з найзавиднішим холостяком країни, Богданом Юсипчуком, Леся каталася на машині та була дуже задоволена компанією. Тільки що пов’язує Нікітюк та Юсипчука, поки залишається загадкою, яку ні Леся, ні Богдан ще не відкрили. Тому, чи з’явився у телеведучої зірковий кавалер, ще невідомо.

Схожі статті