Зірка “Кварталу” Таня Песик затьмарила Олену Кравець і Олену Зеленську: в салатному костюмі блиснула ніжками

Відома українська гумористка Тетяна Песик сколихнула мережу, з'явившись на знімку у розкішному салатному костюмі. Усі деталі в нашій статті.

Український шоу-бізнес може похизуватися безліччю неймовірних красунь, які сяють одна яскравіше за іншу. Особливу увагу привертають зірки, які частіше за все з’являються у смішних образах, тому їхні світські виходи у вечірніх сукнях, з макіяжем та зачісками призводять справжній фурор.

Наприклад, сценічна мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь завжди збирає у мережі масу компліментів, коли нагадує, як вона виглядає насправді.

Таня Песик затьмарила Олену Кравець і Олену Зеленську

Тетяна Песик
Таня Песик затьмарила Олену Кравець і Олену Зеленську

Не стає виключенням і Олена Кравець, про вроду якої глядачі забувають, спостерігаючи за її ролями. Гумористка, насправді є неймовірно стильною та вишуканою жінкою. По її стопах йде красуня Тетяна Песик, яка вечорами смішить українців у Жіночому Кварталі.

У реальному житті акторка дуже елегантна. Нещодавно вона нагадала про це своїм підписникам, оприлюднивши на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, в якому постала у розкішному салатному костюмі.

Свій образ зірка доповнила елегантними туфлями-лодочками на підборах, які є класикою, стриманим укладанням та вечірнім макіяжем. Від аксесуарів Тетяна відмовилася, принаймні для фото.

У дописі до фотографії Тетяна пояснила, що нарядилася, і запросила глядачів до перегляду Вечірнього Кварталу. У коментарях фанати та близькі гумористки на перебій почали засипати її компліментами, адже повз такої краси дійсно було важко пройти. Втім, Тетяна поки що не поспішає відповідати на коментарі під публікацією.

Схожі статті