Білий лебідь Нацвідбору “Євробачення-2023”: Злата Огнєвіч у стильній сукні приголомшила всіх

Співачка та "холостячка" Злата Огнєвіч не тільки неймовірна красуня, але й вміє дуже вигідно підкреслити свої найкращі риси. Чого лише вартий її образ на Нацвідборі "Євробачення-2023". Виконавиця виглядала так, ніби тільки з червоного хідника.

Цієї суботи в Києві відбувся грандіозний фінальний етап Нацвідбору на “Євробачення-2023”. Серед учасників були як добре відомі всім артисти, які вже мають досвід участі у відборі — KRUTЬ, Jerry Heil, TVORCHI, так і молоді таланти, імена яких багато хто чув вперше.

Ведучі Нацвідбору Євробачення-2023

І хоч фавориткою численних букмекерів була юна співачка Jerry Heil з власною композицією “WHEN GOD SHUT THE”, однак, навіть вони помиляються. На пісенному конкурсі “Євробачення-2023”, який відбудеться у Великій Британії в місті Ліверпуль, Україну представлятиме дует TVORCHI “Heart of Steel”. Хлопці стали беззаперечними фаворитами суддів і глядачів, та набрали 9 і 10 балів відповідно, гідно заспівавши свій запальний хіт, який ми тепер чутимемо набагато частіше.

Злата Огнєвіч зі своєю співведучою

Національний відбір відзначився і зірковими виступами добре знайомих артистів та колишніх учасників “Євробачення”, серед яких була Злата Огнєвіч. Співачка також виступала в ролі ведучої разом з диктором і телезіркою Тімуром Мірошниченко та Катериною Павленко, фронтвумен гурту Go_A, який свого часу “відшумів” на конкурсі.

Не можна не відмітити дуже стильний образ Злати Огнєвіч, в якому вона постала перед глядачами. Для такої особливої події співачка обрала надзвичайний образ повністю українського виробництва: біла атласна коротка сукня-бюстьє від бренду Total White, зверху якої надягла прозору накидку з органзи молочно-білого кольору. Талія підкреслена лляним корсетом від вітчизняного бренду Вбрана, на якому вишиті слова “любов” та “воля”.

Стильний образ Злати Огнєвіч

Яскравим аксесуаром стало намисто від Зелені Пацьорки — з мушлі, з латунними намистинами та ефіопським хрестом, з промовистою назвою “Там, де ти”. Намисто дуже гарно контрастувало з дещо оливковою шкірою співачки, а також видовжило шию. Дуже символічним став вибір перстню у вигляді голуба, пташки миру, білого кольору від українців Цвіте Терен, що виробляють біжутерію, прикрасах якого вже засвітилась Надя Дорофєєва.
Макіяж співачки з акцентом на очі, у золотисто-коричневих відтінках. А от з такою зачіскою побачити Злату Огнєвіч дуже незвично — довгі темні локони перетворились на тугі брейди з тоненьким обрамленням біля обличчя.
У такому образі артистка також виконала свою нову пісню та весь вечір милувала око глядачам та учасникам Національного відбору.

Схожі статті