Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала обійми з іншим та показала, хто зайняв головне місце в її житті

Знаменита українська продюсерка та колишня дружина Потапа Ірина Горова вразила мережу свіжим кадром з дорослим сином. Усі деталі в нашій статті.

Шлюб зі знаменитим українським виконавцем та продюсером Олексієм Потапенко був для Ірини Горової другим на рахунку. У цьому союзі вона народила свого єдиного сина Андрія. Хлопчик виховувався в оточенні люблячих батьків та старшої сестри. І хоча Олексій пішов з родини, коли Андрій був ще маленькою дитиною, зробив усе необхідне, аби налагодити зі своїм спадкоємцем максимально довірливі та теплі стосунки.

Ірина Горова показала дорослого сина

Ірина Горова показала, як виглядає колишній тесть Потапа
Ірина Горова показала дорослого сина

Ірина також зробила усе залежне від неї, щоб зберегти з колишнім чоловіком дружні відносини. Пара змогла разом керувати компанією навіть у найважчі часи для свого шлюбу, і події в особистому житті ніяким чином не вплинули на розвиток проєкту.

Зараз їхньому спільному сину вже 13 років. Андрій росте дуже швидко, і фанати екс-пари лише встигають робити компліменти хлопцю стосовно того, наскільки стрімко він мужніє. Син Потапа має завзятий розум, хороше почуття гумору та вміння спілкуватися з аудиторією.

Нещодавно Ірина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото з сином, здивував ще своїх підписників ще більше. На фото Андрій набагато вищий за свою маму (і це в 13 років), має модну зачіску, цікавий стиль в одязі.

Фото було зроблено в аеропорту. Горова прощалася зі своєю старшою дочкою Наталією, яка закордоном вийшла заміж за іноземця. Діти приїздили до продюсерки, аби привітати її з днем народження та провести у ці особливі дні разом з нею час. Вочевидь, Новий рік Наталка разом зі своїм благовірним буде святкувати або з друзями або з його рідними.

Схожі статті