Що відомо про ведучих шоу “Хто зверху?” та між ким з них був роман: Фреймут, Притула, Варнава, Нікітюк, Педан

Розважальне протистояння жінок та чоловік, цікаві конкурси та хороший настрій – дарувало багато років поспіль шоу "Хто зверху?" Мало хто знає, чому перестали транслювати легендарну телепрограму та, що зараз сталося з колишніми ведучими. Про все та навіть більше розповімо в даному матеріалі.

“Хто зверху?” – українська телепрограма на Новому каналі, яку почали транслювати 10 березня 2012 року. За весь період змінилося багато ведучих, проте деякі з них навіки залишаються для цього шоу незмінними.

Історія шоу

Ведучими перших трьох сезонів були Ольга Фреймут та Сергій Притула. Як зазначали прихильники, між ними завжди відбувалося щось особливе. Погляди, їх гумор, дружба – давалися їм взнаки й вони чудово справлялися зі своєю місією.

Ще із часів виходу “Кабріоліто” між ними почали підозрювати роман, адже саме тоді було видно, як Притулі подобалася Фреймут. Проте офіційного підтвердження цьому не було і скоріше за все – це маленька інтрига між ведучими, яка закінчилася тоді, коли Ольга покинула Новий канал.

 

Ольга Фреймут та Сергій Приутала на Хто зверху?
Ольга Фреймут та Сергій Притула на Хто зверху?

Після того, як Ольга Фреймут пішла працювати на 1+1, довелося шукати нову ведучу. Її замінила – зірка комедійного шоу “Comedy Woman” з третього по шості сезони. В них склалися чудові відносини та спільний тандем, адже в програмі могли спостерігати за чудовим гумором та відносинами між ними. Так, були й чутки стосовно роману, але офіційних підтверджень теж не було.

Катя Варнава екс-ведуча Хто зверху?
Катя Варнава колишня ведуча Хто зверху?

Потім сталося прикре: у 2017 році ведучій Катерині Варнаві заборонили в’їзд в Україну, через гастролі в Криму – тому довелося покинути шоу. Притула не приховував, що сумував за колегою, але вдіяти не можна було нічого.

Далі, на заміну із сьомого по одинадцятий сезон прийшла запальна білявка Леся Нікітюк. З її появою, шоу теж мали непогані рейтинги. Адже з Притулою вони добре одне одного доповнювали, жартували та по-дружньому підколювали. До війни теж ходили чутки, що в Лесі та Сергія щось може бути. Проте це скоріше за все так і залишаться чутками, які нічим не підтверджені.

Сергій Притула та Леся Нікітюк
Сергій Притула та Леся Нікітюк на шоу Хто зверху?

Ось хто залишався незмінним весь цей час, вельмишановний пан-суддя – Олександр Педан. Саме він всі роки, сезони існування телепрограми старався чесно оцінювати та розсуджувати конфлікти між командами, його слово завжди у вирішенні, хто переміг було останнім.

Суддя шоу Олександр Педан
Суддя шоу Олександр Педан

Схожі статті