Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина в Польщі за чоловіком не сумує: зідзвонюється не з ним

Роман Сасанчин став досить популярним ще у дитинстві, коли він став найталановитішим учасником шоу "Голос. Діти" у команді української поп-діви Тіни Кароль. А згодом ще й будучи дорослим здобув перемогу.

Рома завжди був розумним і талановитим хлопчиком, оскільки з самого дитинства він розумів, що йому потрібно буде багато працювати, аби чогось досягти. Та  оскільки з дитинства хлопець мав мрію бути артистом, він займався вдвічі більше, ніж інші діти. І це не пройшло без сліду. Коли Рома у свої 10 років дуже хотів потрапити у “Голос”, його батьки не могли дозволити собі таку дорогу поїздку, адже варто було знімати квартиру у Києві та на щось там жити. Але Романові дуже пощастило, адже простий знайомий чоловік почув, як Сасанчин співає і захотів йому допомогти фінансово.

Родина Сасанчина

Завдяки такому збігу обставин він потрапив на омріяний конкурс та здобув перемогу. І насправді цей великий крок став для хлопця відкриттям нового світу. Хлопець вже понад 10 років є відомим українським співаком, який ще й має досить цікаве особисте життя.

Річ в тому, що Сасачин рано одружився і став батьком. Але про це чоловік не шкодує, адже він дуже сильно кохає свою дружину Іванну. А щодо дитини, то вони вважають, що краще народити раніше, пройти всі складні етапи тоді, коли у них обох багато сил та наснаги. А також, згодом вони будуть молодими батьками, а це добре, бо вони будуть на одній хвилі зі своєю донечкою.

Щоправда, останні кілька місяців Рома зі своєю родиною живуть окремо. Адже він відправив Іванну з Елізабет у Польщу, бо в Україні зараз дуже небезпечно. До того ж нині Сасанчин вирішив зробити якийсь власний проєкт, а для цього йому потрібен спокій. Це ще одна причина через яку донька і дружина Романа живуть за кордоном.

Іванна показала, з ким спілкується

Та оскільки Іванна часто розповідає у соцмережах про своє життя з Елізабет, вона показала, з ким окрім Роми спілкується через відеозв’язок. І це виявилась її подруга, яка теж є молодою мамою.

Схожі статті