“Кульбаба” на голові та заманливі танці: Лорак показала романтику в дорозі з коханим Віджраку – співає краще

Уродженка України Ані Лорак, яка нині проживає на території російської федерації щаслива в нових стосунках, показує кадри з відпочинку й не переймається за продовження війни.

У 2019 році стало відомо про розірвання 10-річного шлюбу відомої співачки Ані Лорак та турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Через зраду ексчоловіка артистка вирішила не “церемонитися” і відразу подати на розлучення. Утім, колишню пару завжди буде поєднувати їхня спільна донька Софія, яка з’явилася на світ у 2011 році.

Життя повернулося до обидвох з хорошої сторони, адже Мурат Налчаджиоглу одружився вдруге на 26-річній візажистці з Києва Лілії Реус, а сама Лорак на День закоханих публіці представила нового бойфренда, іспанця Ісаака Віджраку. Чоловік майстер з духовних практик, йог та навіть модель, адже вродою та напрацьованою фігурою здобув титул “Містер Іспанія” у 2022 році.

Цікаво, але Мурат засуджує всі дії колишньої Лорак. Він не підтримує мовчання, проживання в росії, а також навчає доньку Софію патріотичним манерам. Наразі чоловік з новою дружиною, її донькою Олександрою та своєю дитиною Софією проводять час на Батьківщині голови сімейства – Туреччині.

Мурат та Ані Лорак з донькою
Мурат та Ані Лорак з донькою

Сама ж Ані Лорак безтурботно красується “лакшері” відпочинком з красенем-іспанцем на його території, де артистку нещодавно запримітили в курортному місті Пальма-де-Майорка. Кароліна зі своїм одруженим коханцем, схоже, відпочивають досить скромно, адже з кар’єрою в знаменитості, у зв’язку з останніми подіями, не все гаразд.

Ані Лорак показала романтику в дорозі з коханим Віджраку

Цього разу, артистка публічно показала задоволений вираз обличчя в авто свого коханого, похвалилася романтикою та танцями від хорошого настрою. Зачіска зірка нагадувала дещо кульбабу через вітряну погоду, а чорні проти сонця окуляри затьмили пів обличчя знаменитості. Утім, помітно, що Лорак абсолютно не збентежена своїм становищем та статусом зрадниці на Батьківщині, тому продовжує відпочивати та насолоджуватися відпусткою.

Схожі статті