Зачіска Мальвіна та вся в чорному: Пугачова в день сім’ї показала рідкісні кадри – в 74 старіти не думає

Примадонна Алла Пугачова у свої 74 роки сміливо хизується молодим обличчям, трендовими речами, сучасними поглядами, як у жінок молодшого віку, тому за справжність та щирість її й покохав Максим Галкін.

Подружжя Алли Пугачової та Максима Галкіна в українському медійному просторі поважають за чітку громадську позицію, підтримку України у війні та засудження рф за всі воєнні дії.

Неодноразово Пугачова та Галкін виходили у світ в жовто-блакитних тонах, а також залучали до цього флешмобу підтримки власних двійнят – Лізу та Гаррі, які з’явилися на світ завдяки сурогатній матері Олені Ширініній.

Максим Галкін, як голова сімейства отримує чималу кількість хейту від розлючених росіян за свою позицію, мовляв, чоловік зрадив рідну країну, тому його на Батьківщині не чекають.

Алла Пугачова похизувалась новим образом перед прихильниками
Пугачова в день сім’ї показала рідкісні кадри

Так, на власній сторінці соціальної мережі Instagram Алла Пугачова оприлюднила нову світлину всієї родини в символічний День сім’ї. Можна запримітити образ Примадонни та її зачіску. На фото жінка постала в тотальному чорному одязі, зачісці, подібній до Мальвіни та стриманому макіяжі. Знаменитість присвятила зворушливі слова любові своїм найріднішим.

“Міцна буває та сім’я, де немає власності літери “Я”. Де правління мають тільки слово “ми”. Там, де діляться мрії”, – написала Пугачова.

Зачіска Мальвіна та вся в чорному: Пугачова в день сім’ї показала рідкісні кадри

В коментарях користувачі побажали щастя міцному союзу, а також подарували знаменитості багато компліментів до образу Алли Борисівни.

Нагадаємо, Максим Галкін поставив на місце російську акторку Тетяну Васильєву, яка вважає шоумена “сволотою” та “зрадником”, бо той розкритикував владу рф за війну на території України. Гуморист різко відповів на звинувачення Васильєвої, зазначивши, що з такої брехні почалася масштабна брехня всіх російських патріотів.

Схожі статті