66-річний Павло Зібров показався з 26-річною красунею: дружина Марина знає про любов чоловіка до неї

Відомий український виконавець Павло Зібров вийшов в світ разом з улюбленою дочкою та отримав почесну нагороду. Як усе відбувалося та за що подякували артисту?

Спілкуватися з журналістами дочка Павла Зіброва почала не так давно. 3 роки тому красуня дала маленьке інтерв’ю, в якому розповіла про те, що влаштувалася на роботу у свого батька і тепер допомагає йому просуватися в соціальних мережах.

Після цього на дівчину звалився небувалий хейт. Здебільшого глядачів збентежила її репліка про те, що вона всього досягнула сама. Мовляв, якщо вона працює на свого батька, то і мови про подібне не могло йти.

Павло Зібров показався з 26-річною красунею

Павло Зібров
Павло Зібров показався з 26-річною красунею

Але з часом її стосунки з аудиторією стали набагато теплішими. Діана все більше завойовує любов публіки і не боїться бути справжньою.

В особистому житті у дівчини також все добре. У цьому питанні вона переганяє інших зіркових синів та дочок. Але часто на людях її все одно супроводжує саме батько, а не обранець. Наприклад, нещодавно Павло Зібров засвітився разом зі спадкоємицею на церемонії.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram виконавець поділився, що отримав Орден “Золотого Тріумфального Сокола”. Почесну нагороду артисту вручила Президія Асамблеї ділових кіл. Зазвичай, її вручають за заслуги перед суспільством, благодійну діяльність, вагомий внесок у зміцнення української державності, активну миротворчу діяльність та інше.

На знімку, який зробили під час заходу поруч з артистом стоїть його доросла дочка Діана, яка взялася за піар батька і досягла в цьому певних успіхів. А от дружини Марини поруч не було помітно.

Варто відмітити, що жінка взагалі здебільшого надає перевагу приватному образу життя, хоча і не боїться камер, уваги та питань, які поступають від журналістів. Власне, Марина доволі просто реагує і на одкровення від свого чоловіка, які Павло Зібров час від часу собі дозволяє під час спілкування з пресою.

Чоловік неодноразово заходив у такі теми, що у частини глядачів можуть почервоніти вуха від почутого. Але пара доволі відкрита і навпаки готова ділитися будь-яким досвідом.

Схожі статті