Син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва розповів про проблеми зі здоров’ям: “2 рази під ряд треба вміти”

Син знаменитої української акторки Наталії В'ячеславівни Сумської взперше за тривалий час зробив публікацію, в якій розповів про свій стан здоров'я. Усі деталі в статті.

Сим Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва В’ячеслав може похизуватися такою самою спроможністю відокремлювати особисте життя від публічного, як в його батьків. Поки його рідна тітка Ольга В’ячеславівна активно спілкується зі своїми фанатами в соціальних мережах, він дотримується моделі поведінки своєї мами.

При цьому чоловік має доволі активну професійну діяльність. Він не тільки грає у театрах, але й працює актором дубляжу, знімається у фільмах, тощо. Часто йому доводиться співпрацювати з членами своєї родини в одних і тих самих проєктах. І тим не менш, молода людина обирає менш публічний образ життя.

В’ячеслав Хостікоєв розповів про свою хворобу

Син Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва В'ячеслав
В’ячеслав Хостікоєв розповів про свою хворобу

Однак, відсутність активної діяльності, судячи з усього, вплинула на його бажання поспілкуватися з користувачами. Нещодавно чоловік захворів, про що стало відомо за публікації на його особистій сторінці в Instagram.

В’ячеслав оприлюднила фотографію, на якій постав, лежачи у ліжку. Він в тепло вдягнений та знаходиться під ковдрами. В ногах відпочиває кішка. Хостікоєв посміхається та грає на камеру, однак зізнається, що захворів вже вдруге. А це вдається далеко не кожному.

В’ячеслав Хостікоєв розповів про свою хворобу. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що про особисте життя В’ячеслава відомо не так багато. Так само як і його батьки актор намагається зайвий раз не спілкується з журналістами на рахунок своєї родини, кохання та проблем. Але декілька років тому стало відомо, що у спадкоємця Наталії Сумської доволі спокійне романтичне життя.

В’ячеслав на той момент мав дівчину, з якою жив окремо від батьків. Про весілля та зміну статусу стосунків пари відомо не було. Тим часом його рідна сестра Дарина продовжує жити з матір’ю після проблем у власній сім’ї. Наталія розповідала, що вимушена утримувати дочку та онучку і дуже хвилюється за спадкоємицю, адже вік батьків не вічний, і рано чи пізно Дарина матиме необхідність подбати про себе.

Схожі статті