Приховані таланти: Маша Єфросиніна продемонструвала на шоу розтяжку зі шпагатом – старань ніхто не оцінив

Телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як вирішила похизуватися своїми талантами на легендарному шоу Нового каналу "Педан-Притула Шоу". Проте історія набула несподіваного фіналу для всіх.

У сучасному світі кожна зірка українського шоу-бізнесу має свої хобі, захоплення, які приносять їм задоволення та позитивний вплив на власне здоров’я. Маша Єфросиніна – успішна телеведуча, яка обожнює спорт, займається пілатесом, стретчингом. Вона змогла побувати кар’єру, стати щасливою дружиною та мамою двох прекрасних діточок.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна розповіла, як сіла на шпагат

Спільний проєкт з Олею Поляковою “Дорослі дівчата” на каналі в YouTube Єфросиніної, з кожним новим випуском набуває широкої популярності та великих обговорень в мережі. Цікаві історії з життя, власні судження та думки, жарти, набутий досвід, стосунки та ще багато цікавого – можна переглянути у вже наявних відео.

Нещодавно у випуску про доленосні рішення, телеведуча зізналася, як вирішила показати себе з кращої сторони й продемонструвати, як зможе сісти на шпагат. Цікаво, що Маша ніколи цього не робила, але виділитися дуже хотілося, тому і зважилася на цей крок.

Маша Єфросиніна розповіла, як сіла на шпагат
Кадри з випуску Дорослих дівчат

Всі пам’ятають шоу Нового каналу “Педан-Притула Шоу”. Єфросиніна дуже хотіла довести, що вона спортивна жінка, яка багато чого може та вже досягла. Пригадує, як тоді порвала собі зв’язки так, що тепер на шпагат більше у своєму житті не наважується сідати, хоча й активно займається спортом, зокрема, розтяжкою.

“Мені здавалося, що я чула, як у мене тріснула шкіра, бо хотіла дуже показати, що я спортсменка, що я відмінниця і якщо сказала, що я сідаю на шпагат, то я на нього сідаю. Але прошу всіх це почути, цей момент вирізали”, – розповіла Маша.

Історія тільки розвеселила глядачів та прихильників зірки, адже вони переконані, що жінка прекрасна й талановита без шпагатів та хорошої розтяжки. Варто бути собою і не намагатися здаватися кращими, чим є насправді.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.