Марічка Падалко нарешті досягла бажаного та покинула Україну: місцем зупинки стало США, куди її запросили

Зірка 1+1 Марічка Падалко така щаслива та усміхнена завітала до Сполучених Штатів Америки, куди її запросили наші українські захисники, які боронять країну ще з 2014 року.

Вміти перемикатися від новин та всіх негативних перепитій, які наразі відчуваються вкрай важливо, а тому дозволити відпочити чи відправитися в якусь подорож однозначно варто. Марічка Падалко – одна з тих телеведучих, яка веде свій інформаційний фронт в соціальних мережах, кожного дня сповіщає користувачів всіма найсвіжішими подіями, а також розділяє переживання жінок, які чекають на повернення своїх чоловіків або синів додому.

Відомо, що коханий та батько її дітей – Єгор Соболєв мужньо захищає країну в лавах ЗСУ, а ще найцікавіше, що народився в росії, проте все свідоме життя перебував в Україні, тому наша ненька для нього стала, як рідна. Чоловік зізнався дружині, що посварився з батьками, які проживають на території російської федерації, адже ті не розуміють справжність усіх страшних подій, які стали для нас реальністю. Каже, що залишив їм шанс на примирення, але тільки після того, як прийде певне усвідомлення.

Марічка Падалко із чоловік Єгором Соболєвим

Марічка Падалко покинула Україну

Так, на власній сторінці в Instagram телеведуча поділилася радісною звісткою, що нині перебуває на території Сполучених Штатів Америки. Така щаслива, адже прилетіла за запрошенням українських військових, щоб їх підтримати. Саме для них війна розпочалася ще у 2014 році. Там одна з організацій США займається протезуванням наших захисників. Також розповіла історію, як і скільки було витрачено коштів та сил для лікування кожного з цих хлопців.

“Я полетіла. Ненадовго і на запрошення прекрасних людей, для яких війна розпочалася ще у 2014 році  і які від того часу в США докладають надзусиль, щоб ставити на ноги, в прямому сенсі, наших військових”, – розповіла Марічка.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.