“Зате в неї є гроші”: Ігор Кондратюк не жалкує подружку Оксану Марченко, яка “помножила себе на нуль”

Відомий український продюсер, а також суддя багатьох талант-шоу в Україні Ігор Кондратюк різко висловився в бік зрадниці Оксани Марченко, запевняючи, що вона "помножила себе на нуль".

За переконаннями Ігоря Кондратюка, він все зрозумів ще в далекому 2014 році на початку всієї війни. Чоловік пригадав, як вперше Марченко негативно почала висловлюватися в бік України. Продюсер зізнався, що перший час захищав колегу, але наразі збагнув, що помилився.

Розповідає, як написав різкий допис про події в Донбасі, а Оксана захотіла обговорити цю тему, де й вияснилося, що Марченко почала говорити про якесь “волевиявлення” в Криму. Жартома чоловік зазначив, що колега просто не вчила історію України, хоча розповідала, що закінчила історичний факультет.

Після цього інциденту Кондратюк зрозумів, що дружньому спілкуванню прийшов кінець й взаємини значно погіршилися. Та й зрештою, чоловік вважає, що в Оксани було мало шансів не стати зрадницею України, адже згадаймо її коханого Медведчука, кума Путіна й все стає зрозуміло.

Ігор Кондратюк не жалкує подружку Оксану Марченко

Ігор вважає, що Оксана для всіх українців та для нього особисто до кінця подальшого життя залишиться в рядах зрадників України. Йому шкода, що жінка, яка побудувала таку успішну кар’єру в столиці, мала армію прихильників, перекреслила всю напрацьовану роками репутацію.

“Зрадниця до кінця свого життя ганебна зрадниця. Просто взяла та помножила себе на нуль в цьому сенсі. Зате в неї є гроші”, – зазначив Кондратюк.

Нагадаємо, продюсер та скандальна особистість довгий час були колегами по роботі на різних проєктах України, таких як “Х-Фактор” та “Україна має талант”. Кондратюк зазвичай сидів за суддівським столом, а Марченко перебувала в ролі телеведучої.

Схожі статті