33-річна Надя Дорофєєва розсекретила імʼя свого майбутнього малюка: як зватимуть первістка співачки?

Знаменита українська співачка Надя Дорофєєва вперше розповіла, яке імʼя дасть своєму сину, коли він народиться. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Найпопулярніше питання яке Надя Дорофєєва отримувала, перебуваючи в шлюбі з Володимиром Дантесом стосувалося дітей. Пара зізнавалася, що поки не планує поповнення в родині, хоча і запевняла, що не являється чайлдфрі. Вже пізніше співак таки зізнався, що насправді якраз таки розраховував провести своє життя без спадкоємців, і судячи з усього, Надя про це знала.

Надя Дорофєєва розсекретила імʼя свого майбутнього малюка

Надя Дорофєєва поділилася подробицями особистого життя
Надя Дорофєєва розсекретила імʼя свого майбутнього малюка

А за свого нового бойфренда Мішу Кацуріна Дорофєєва вийшла доволі швидко. Через рік після бурхливого роману пара побралася в Україні. І вже зараз співачка абсолютно інакше говорить про майбутніх дітей. Наприклад, нещодавно її запитали в “Нашому радіо” про ім’я для майбутнього сина. Навіть не думаючи, артистка одразу ж видала перше, що їй спало на думку.

Також зірка відмітила, що з Михайлом чи Володимиром свого спадкоємця б не назвала.

“Якщо чесно, то негаразд. Це було б ім’я, мені здається, Марк. Ніколи про це не думала, випадково зараз назвала”, — з усмішкою на обличчі сказала Надя.

Нагадуємо, що після розлучення зі співачкою Дантес почав зустрічатися з колишньою дружиною бойфренда власної екс-дружини Дашою Кацуріною. У жінки залишилося двоє дітей від попередніх стосунків. Не дивлячись на свої погляди, чоловік з позитивом поставився до дітлахів.

Вони багато часу проводять разом з вітчимом та сумують за ним, коли знаходяться разом з матір’ю в Польщі. Сам артист якось навіть зробив публікацію, яку присвятив дітям. У ній він розповів про те, як не хотів купувати для них басейн, який їм сподобався в магазині, але врешті-решт, все ж таки його придбав, і після їхнього від’їзду дивився на нього та сумував за дитячим сміхом.

Дорофєєва та Дантес влаштували змагання: не забувають одне одного та міряються, хто кращий
Надя Дорофєєва розсекретила імʼя свого майбутнього малюка

Як відомо, Надя зі спадкоємцями свого чоловіка багато часу не проводить. І ба більше, Даша зізнавалася, що дратуються, коли чує, як вони співають або слухають її пісні. Що відбувається в родині залишається великою таємницею.

Схожі статті