Дитина-сюрприз: дівчина вважала, що погано почувається через похмілля, а через декілька годин стала мамою

Дівчина вважала, що не здатна завагітніти і тому не зважала на симптоми. Та коли малюк вирішив з'явитися на світ, сумнівів не залишилося.

Звичайна дівчина Карла Макферсон була впевнена, що не може мати дітей через поставлений діагноз — ендометріоз. Але у віці 22 років вона народила свого первістка прямо у туалеті.

Дівчина не мала симптомів вагітності

Саме так виглядала Карла за декілька днів до пологів. Важко побачити живіт, чи не так?

Карла розповідає, що вагітність ніяк себе не виказувала. Через діагноз в неї не припинився цикл. Більш того, вона та її хлопець не припиняли користуватися контрацептивами, що майже робило неможливим зачаття. Її хлопець Джейден прекрасно знав про те, що Карла не здатна мати дітей, але його це мало турбувало, і навіть підходило. Обранець також не болів бажанням ставати батьком.

Доленосна ніч

Карла та її син Оскар.

У 2019 році пара вирішила як завжди відпочити у клубі та випити. Карла сп’яніла, адже скоштувала багато алкоголю. В неї заболів шлунок. Джейден придбав їй знеболювальні препарати та привіз до себе додому. Дівчина лягла у ліжко, очікуючи на те, що їй стане легше. Втім, стан все погіршувався.

Карла запідозрила у себе запалення апендициту та попросила хлопця викликати швидку. А сама тим чином зачинилася у туалеті. Яким же було здивування, коли вона зрозуміла, що знаходиться у процесі пологів. Вона впустила до себе Джейдена та його мати. Батько прийняв дитину власноруч.

Не дивлячись на те, що дівчина регулярно вживала алкоголь, Оскар народився абсолютно здоровим малюком. Карла вдячна Господу за те, що все обійшлося, а її дитина ніяк не постраждала через її необачність. Зараз Оскару вже 2 рочки, а Джейден виявився відповідальним хлопцем, і став зразковим батьком.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.