Цей смак знайомий кожному з дитинства: пісочні кільця з хрумким арахісом, що просто тануть в роті. Рецепт

Ці ласощі знайомі багатьом ще з дитинства. Його продавали у шкільних їдальнях або булочних. Приготувати їх дуже просто і це не займе багато часу.

Інгредієнти

  • 340 грамів борошна
  • 0,5 чайної ложки розпушувача
  • 180 грамів вершкового масла
  • 110 грамів цукру
  • дрібка солі
  • 1 яйце
  • 150 грамів арахісу
  • 1 яйце для змащування

Рецепт приготування

Готуємо тісто. Масла та яйце мають бути кімнатної температури. Для початку у ємність додаємо вершкове масло сіль та цукор. Збиваємо 4-5 хвилин, на високій швидкості до пишності та світного кольору. Після цього додаємо яйце та продовжуємо збивати ще 1-2 хвилини. Тепер черга сухих продуктів. З’єднуємо розпушувач з борошном. Спочатку просіюємо до маси приблизно половину борошна, гарно перемішуємо. Просіюємо решту борошна та гарно вимішуємо тісто. Довго його вимішувати не потрібна, бо воно стане жорстким.

Рецепт приготування пісочного печива з арахісом
Рецепт приготування пісочного печива з арахісом

Розкочуємо тісто до товщини приблизно 6-7 міліметрів. Беремо дві круглі формочки різних діаметрів, та вирізаємо кілечка. Перекладаємо їх на дощечку та перекладаємо в морозилку на 10 хвилин. Обрізки збираємо та знову вирізаємо кілечка. Продовжуємо поки не залишиться тіста.

Рецепт приготування пісочного печива з арахісом
Рецепт приготування пісочного печива з арахісом

Подрібнюємо номер горіхи. Повинна вийти горіхова крихта середнього розміру. Яйце збиваємо виделкою. Дістаємо вироби з морозилки. Кожне кілечко з одного боку змащуємо яйцем та обвалюємо в горіхах. Перекладаємо їх на застелене пергаментом деко.

Рецепт приготування пісочного печива з арахісом
Рецепт приготування пісочного печива з арахісом

Випікаємо в розігрітій до температури 180 градусів духовці протягом 20 хвилин. Дайте печиву охолонути. Смачного.

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Повітряний апельсиновий пиріг. Ніжна і ароматна випічка до чаювання: печу такий кожні вихідні, і всі щасливі

Обов'язково спробуйте приготувати цей апельсиновий пиріг, і ви будете просто у захваті від неймовірного аромату, а також ніжного смаку цієї випічки.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.