Володимир Зеленський звернувся до українців прямо з “Феофанії”: “Органи, вважаю, працюють”

Президент України Володимир Зеленський, перебуваючи на самоізоляції у державній клініці "Феофанія", звернувся до українців.

Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення до українців із клініки «Феофанія», де наразі лікується від  COVID-19. У ньому він розповів про свій стан, про державну роботу, та подякував всім за слова підтримки і побажання швидкого одужання.

Своє відеозвернення Володимир Зеленський опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Глава держави повідомив, що почувається досить добре. Також пожартував, що пощастило, що через коронавірус не чує запахів і згадав опонентів, які радіють його хворобі і поливають брудом.

“Третій день я перебуваю на самоізоляції, але не самоізолювався від роботи. Виконую свої обов’язки. Всі органи влади, вважаю, працюють в нормальному режимі”,– підкресилив український президент.

Він зазначив, що попри хворобу продовжує виконувати свої президентські обов’язки, проводить в онлайн-режимі наради, переговори і зустрічі.

Зеленський розповів, що вчора намагався подивитися новини по телевізору, але йому не сподобалося, що хороших новин на телеканалах різних потужних бізнесменів та політиків або немає, або позитив перетворюється на негатив. Зеленський наголосив, що на “біле” в таких новинах дуже часто кажуть “чорне”.

Зеленський заявив, що у нього, як у президента України, своїх телеканалів та ЗМІ немає, тому він вирішив, що буде сам розповідати українцям про події робочого дня “без посередників, без маніпуляцій і, найважливіше, без брехні”.

Під час відеозвернення Зеленський згадав про суддів Конституційного суду, які нагадують йому стрічку “11 друзів Оушена” і запевнив народ, що у суддів, які намагаються дестабілізувати ситуацію в країні, нічого не вийде.

Також президент розповів, що спілкувався з канцлером Німеччини Меркель про ситуацію на Донбасі і про те, щоб Україну включили в список країн, які отримають вакцину від коронавірусу одними з перших.

Згадав Зеленський і про 109 днів “перемир’я” на Донбасі, яке, попри не цілковите його дотримання російськими найманцями, вважає досягненням України.

Насамкінець Зеленський закликав українців берегтися від коронавірусу, адже він може торкнутися кожного – носити маски, дотримуватися соціальної дистанції, зміцнювати свій імунітет, приймати вітаміни, займатися спортом та коханням, і, головне, “берегти себе від вірусів, а мозок від брехні”.

Декілька думок про коронавірус, вакцину, Конституційний Суд та 100 днів тиші. Адже хвороба хворобою, а роботу ніхто припиняти не збирається!

Опубликовано Володимиром Зеленським Четверг, 12 ноября 2020 г.

Нагадаємо, про те, що у Володимира Зеленського виявили коронавірус, стало відомо 9 листопада. Того ж дня про свій позитивний тест на COVID-19 повідомив і керівник Офісу Президента Андрій Єрмак. Обоє високопосадовців наразі лікуються в державній клініці «Феофанія».

На COVID-19 також захворіли спікер Верховної ради Дмитро Разумков і перший віцеспікер Руслан Стефанчук.

Схожі статті

Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Продюсер Юрій Горбунов у перервах між відрядженнями та гастролями із задоволенням проводить час із сім'єю – коханою дружиною та двома синами.

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?

“Тиждень в реанімації”: В’ячеслав Узелков розповів про свою хворобу і тимчасову втрату пам’яті

В'ячеслав Узелков вперше вийшов на зв'язок після кількох операцій та тривалого перебування в реанімації. Раніше чоловіку діагностували тромб у серці, тромб в аорті та гангрену ноги.