Ольга Сумська на очах у Віталія Борисюка поцілувала іншого: поговорила про проблеми у сім’ї і пішла “наліво”

Ольга сумська нещодавно ошелешила своїх підписників питаннями про проблеми у родині. Цікаво, яка підстава для такої відвертої розмови?

Ольгу Сумську глядач полюбив ще у далеких 1990-х. Молода, але не дуже популярна акторка, зігравши роль Роксолани у популярному телесеріалі, одразу стала суперзіркою українського кіно. Далі у кар’єрі Ольги була передача “Імперія кіно”, де жінка знайомила глядача зі світовими шедеврами.

Кадр з т/с “Роксолана”, де Ольга Сумська зіграла полонену, але горду українку.

Нині жінка активно працює у театрі та на телебаченні. Вона разом з колективом акторів відправилася на гастролі містами України.

Що відомо про особисте життя Ольги Сумської?

Молода Ольга Сумська позує у весільній сукні. Фото взято з вільного доступу.

Її шлюб з Віталієм Борисюком – другий у її житті. Та жінка впевнена, що пари утворюються на небесах, адже зі своїм обранцем вони вже прожили дійсно пів життя: скоро буде річниця 30 років весілля.

Ольга розповідала раніше в інтерв’ю, що з Віталієм у них було все: кризи, примирення та випробовування почуттів на міцність. Колись пара була навіть на грані розриву стосунків, але вчасно проявили бажання до примирення.

Віталій із розумінням ставиться до професії коханої та навіть до таких сцен:

Ольга грає дуже емоційну панянку на сцені, яка намагається відкинути залицяння чоловіка, але врешті-решт здається його наполегливості. Фото взято з вільного доступу.

Поцілунок актори зімітували, адже так потрібно було для сцени.

Проблеми у родині

Нещодавно, вертаючись додому, Ольга раптово запитала у своїх підписників про типові проблеми у родині.

Ольга Сумська вирішила поспілкуватися зі своїми прихильниками на вічну тему – щастя у родині. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки жінки.

Та це лише виявилося способом поспілкуватися з прихильниками більше і вже у Києві її чекав коханий чоловік, за яким вона дуже сумувала.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.