Вагітна дружина Віктора Павліка розсекретила стать дитини: у цей раз насправді та з відео-підтвердженням

Минулого разу подружжя спростувало інформацію щодо статті їхньої дитини. А в цей раз?

Новоспечені чоловік та дружина, Катерина та Віктор Павліки, нарешті вирішили поділитися з шанувальниками радісною новиною. Адже минулий раз виявився фальшивим…

Вечірка з нагоди…

Навіщо було влаштовувати вечірку, якщо стать дитини вони вирішили не дізнаватися — незрозуміло. Піару також не вийшло, адже цей піар-хід зруйнували журналісти.

Справа в тому, що артист зі своєю обраницею не відкривали таємний короб, який містив відповідь на питання батьків: хлопчик чи дівчинка. Не дивлячись на те, що вагітна жінка влаштувала вечірку з нагоди обнародування статі дитини – таємничу коробку так і не відкрили. Подружжя зробило це на одинці та записало на відео.

Обманлива інформація

Віктор Павлік завітав на інтерв’ю на каналі “Україна”. У ньому він зазначив, що чекає на хлопчика. Але в той же день, Віктор та Катя зробили звернення на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram, яке містило пояснення, що це неправда. Адже журналісти, якимось чином, вирізали інтерв’ю Павліка та змонтували його таким чином, що здалося, ніби співак розповів, що чекає на хлопчика. Насправді ж співак зазначив, що лише мріє про спадкоємця.

Стать дитини

Катя та Віктор Павліки неодноразово зазначили, що відчувають ніби буде дівчинка. Але Віктор наполягав, що хотів би хлопчика, тому що він став маленьким принцом-спадкоємцем.

Катя Павлік опублікувала відео, на якому разом з чоловіком відкрила коробку. Із неї полетіли сині кульки. Таким чином журналісти виявилося праві, а бажання Віктора Павліка здійсниться.

Схожі статті