Ксенія Мішина показала фотографії з перчинкою: після проекту необхідно привертати увагу. Еллерт не проти

Ксенія Мішина здивувала прихильників неоднозначними фото.

Колишня головна “холостячка” країни Ксенія Мішина, яка знайшла своє щастя з Олександром Еллертом, продовжує розбурхувати фантазію чоловічої половини української аудиторії своєю вродою. Цього разу дівчина опублікувала естетичне відео, в якому знялася зовсім без одягу.

Відеострічка з душу

Відео з душу Ксенія Мішина поділилася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

У дописі до відео Мішина вирішила розповісти, що волосся є одним з її джерел сили і інструментів краси, тому вона піклується про нього і своє тіло. Саме турботу вона вважає любов’ю.

“Як ви розподіляєте свої пріоритети? Де черпаєте ресурс? Чим надихаєтесь? Чим більше в житті кожної дівчини відповідей на ці прості запитання, тим більше стає енергії. Одне з моїх джерел сили – волосся. Я не пам’ятаю себе без довгого волосся. І я не знаю, як це мати красиве і доглянуте волосся, не приділяючи йому уваги. У моєму випадку – це робота. Підбір продуктів, які мені підходять, гребінці, шампуні, маски, сироватки, ампули та гаджети. Я регулярно вивчаю все, що з’являється на ринку. Іноді я можу з першого погляду на інтуїтивному вже рівні визначити спрацює це зі мною чи ні. Крім того, красиве волосся- це красиво (та вибачте мені тавтологію) це ще й моя медитація. Я растворяюсь в моменті, коли торкаюся до них. Я люблю себе. Я дякую себе, своє тіло за те, що воно мені дає. Адже без тіла наша душа не могла б проживати цей дивовижний досвід тут. Любов для мене це дбати. Напевно це той самий випадок, коли любов-це дієслово”, – написала Мішина.

Схожі статті