Олена Кравець на піку кар’єри покинула “Квартал”: як сама прокоментувала гумористка своє рішення. Подробиці

Олена Кравець стала популярною завдяки своїй сміливості, легкій вдачі та надзвичайному почуттю гумору. Втім і зірка кварталу хоче змін у своєму житті.

Олена Кравець – унікальна особистість українського шоу-бізнесу. Їй вдалося побудувати дуже потужну кар’єру, стати популярною і при цьому не оскандалитися. А ще вона поєднала вправно материнство та високі досягнення на сцені.

Олена Кравець
Олена Кравець на сцені “Вечірнього кварталу”. Фото взято на просторах мережі.

До речі, вона єдина жінка, яка виступає разом з хлопцями-кварталівцями. Зазвичай вона грає на сцені політиків, таких, як Юлія Тимошенко, Наталія Королевська. Попри неоднозначне ставлення суспільства до цих персон, про Кравець завжди всі зберігали позитивну думку.

Завдяки професіоналізму та впізнаваності, Олену запрошують і до інших проектів, таких, як “Ліга Сміху”, “Ліпсінкбатл”. До речі, на останньому гумористкиня прокоментувала своє рішення піти з “кварталівського” проекту.

Олена Кравець з Володимиром Зеленським
Олена Кравець з Володимиром Зеленським на шоу “Ліга Сміху”. Фото взято на просторах мережі.

Виявляється, Олена взяла рішення піти з “Жіночого кварталу”. Саме вона вважається засновницею цього шоу, де дівчата жартують на близькі собі теми та роблять пародії. За словами Кравець, вона вирішила взяти паузу лише на один сезон:

“З “Жіночого Кварталу” я, так, пішла. Я цей сезон пропускаю, бо багато дуже всього: “Вечірній Квартал”, за хлопцями треба…”, – прокоментувала артистка.

Олена Кравець на шоу “Ліпсінкбатл”. Фото взято на просторах мережі.

Втім, зі своєї основної передачі Олена не уходить, адже з хлопцями вона починала кар’єру: спочатку працювала на місцевому радіо у Кривому Розі, потім у 1998 році почала грати у команді з Володимиром Зеленським. Через якийсь час вона прийняла привабливу пропозицію і у 2003 році разом з компанією “Студія Квартал-95” переїхала до Києва.

Схожі статті