Тіна Кароль забрала сина з елітної лондонської школи: що відомо про хлопця, який виріс копією Євгена Огіра

Тіна Кароль - неймовірна співачка, яка наперекір долі дійшла успіху в кар'єрі та виховала сина. Що відомо про нащадка Євгена Огіра?

Тіна Кароль у дуже молодому віці лишилася одна без чоловіка. Більше того, на її плечі лягли турботи про будинок та виховання маленького сина. Всі ці випробування долі жінка пройшла з гідністю.

Тіна Кароль з сином
Син Тіні Кароль Веніамін – копія батька. Фото взято на просторах мережі.

Коли чоловік Тіни Кароль покинув цей світ, жінка вирішила, що неодмінно має дати своїй дитині найкраще. Веніамін, ще будучи дитиною відправився на навчання закордон. Навчається у Лондоні. Вже в 11 років він вправно опанував англійську мову.

Втім, нещодавно Тіна показала, що її дитина вже повернулася в Україну. Зірка опублікувала відео, де вона з сином дивиться мультфільм.

Тіна Кароль разом з сином дивиться мультфільм. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Про повернення сина Тіна не розповіла. Втім, раніше в інтерв’ю поп-діва розповідала, що навчальний рік її дитина проводить закордоном, а на канікули вертається до неї. Минулого року Веніамін також проводив весну разом з матір’ю.

Зараз хлопцю вже має виповнитися 13 років. Він вже звик до того, що маму бачить на екрані частіше, ніж у реальному житті. Втім, Тіна Кароль докладає зусиль, аби підтримувати правильні стосунки.

Наприклад, у 2019 році, коли Веніамін повернувся на канікули, співачка викроїла час та поїхала з дитину до Львову, адже син так мріяв відвідати це місто.

Тіна Кароль разом з маленьким сином. Фото взято на просторах мережі.

Та на жаль, Тіні довелося почути і гіркі слова від рідної дитини. Одного разу Веніамін заявив матері, що не хоче бути артистом, адже зірки так рідко бачаться зі своїми дітьми.

Схожі статті