Онучка Григорія Чапкіса полишила Україну та тішиться блискучим життям в Італії: чим живе молода красуня

У Григорія Чапкіса є онучка, яка разом з матір'ю не схотіла жити в Україні та перебрала до сонячної Італії. Дізнайтеся, чим живе дівчина.

Український хореограф та суддя шоу “Танці з зірками” Григорій Чапкіс грав весілля чотири рази. Останнє з них призвело справжній фурор на прихильників таланту танцюриста, адже 91-річний Чапкіс одружився на 38-річній жінці Людмилі.

Від попередніх шлюбів у чоловіка залишилося двоє дітей — донька Лілія та син Григорій. Цікаво, що обоє з них керують танцювальними школами “Чапкіс Денс”, щоправда Лілія в Італії, а її брат — в Америці.

Онука Чапкіса Анна Сафончик
Онука Чапкіса Анна Сафрончик

Донька подарувала батькові двох онучок, старша з них, Анна Сафрончик, мешкає разом із мамою в Італії, де займається моделингом і пробує свої сили в кіно. Дівчина — активна користувачка соціальних мереж. На її сторінку в Instagram підписано майже 530 тисяч користувачів, а кожне фото збирає сотні компліментів.

Останнє з них також не залишилося без хвальних відгуків від прихильників. Блакитноока онучка українського хореографа тримає на фото красивий пакунок з випічкою. У підписі до знімку Анна привітала своїх фоловерів з Великоднем.

4 квітня римо-католицькі християни саме святкували цей День. Підписники дівчини підкреслили, що вона знаходиться у чудовій формі й також привітали її та її родину з Великим святом:

  • “Який красивий блакитноокий пасхальник кролик”;
  • “Аню, ви надзвичайно чарівно виглядаєте. Зі святом вас!”
  • “Просто чудесна, неймовірна красуня”;
  • “Я такі блакитні очі рідко коли зустрічала. Зі святом вас вітаю”;
  • “Неначе справжній янгол дивиться на нас з фото. Вітаю з Великоднем вас і вашу родину також”, — прокоментували користувачі глобальної мережі.

Схожі статті