Шоу “Україна має талант” повертається на екрани: чи запросили Оксану Марченко та Ігоря Кондратюка у проект

Легендарний проект. який відкрив безліч українських талантів знову буде радувати нас на екранах. Дізнайтеся, чи зустрінемо ми там знайомі обличчя.

Розважальне шоу “Україна має талант” – це не оригінальна ідея, а адаптація відомого британського проекту. Попри це, проект настільки прижився у нас, що глядачі з радістю подивилися всі 9 сезонів.

Перший сезон знято 2009 року в Одесі, Харкові, Донецьку, Дніпропетровську, Львові та Києві. Прем’єра відбулася на телеканалі “СТБ” 3 квітня 2009 року (кастинг в Одесі).

Шоу Україна має талант зазнало популярності. Фото взято на просторах мережі.

Безліч талановитих українців різного віку приходило на проект. Незмінно оцінював харизму та майстерність Ігор Кондратюк. Чоловік пройшов всі 10 сезонів “Україна має талант” разом зі своєю колегою Славою Фроловою.

А ось легендарну ведучу Оксану Марченко вже не було у програмі після 6-го сезону.

Оксана Марченко в ефірі програми Україна має талант. Фото взято на просторах мережі. 

У 8-9 сезоні шоу почало вже втрачати рейтинги і було вирішено зняти його з ефірів. Втім, зараз продюсери повідомили радісну для всіх фанатів звістку: “Україна має талант” повертається на екрани.

Прокоментував подію вже Ігор Кондратюк.

Ігор Кондратюк. Фото взято на просторах мережі. 

Ведучий та незмінний суддя проекту розповів, що він дуже радіє за повернення проекту. Ігор заявив, що він несе важливу соціальну ідею. Втім, йому пропозицій взяти участь – не поступало, а зйомки ведуться з січня цього року.

Що стосується Оксани Марченко, яка пішла з шоу після 6-го сезону, то інформація про її участь також відсутня.

Схожі статті