Олена Кравець пояснила чому пішла з “Кварталу” та коротко підстриглася: зірка мала серйозні причини

Олена Кравець зробила усе це не через розваги і не через звичайно забаганку. Усі деталі читайте далі у статті.

Олена кравець довгі роки працювала в одній і тій самій студії, і залишалася незмінною частиною гумористичної команди.

Українські глядачі завжди знали, що вони побачать чарівну білявку у наступному випуску, а її відсутність могла свідчити лише про одне: вона або вагітна, або тільки народила. Інших причин не працювати в Олени не існувало. За ці довгі роки вона змогла заробити доволі великі статки та стати неймовірно популярною. Її обличчя прикрашає обкладинки глянців, а десятки тисяч жінок слідкують за її життям в соціальній мережі кожен день.

Неочікувані зміни

Втім, нещодавно Олена Кравець зробила аж два неочікувані кроки підряд. Зірка пішла з Жіночого Кварталу та зробила ультракоротку зачіску.

Спочатку зірка пояснила, що їй просто захотілося змін, але насправді причина криється в іншому.

Нещодавно на фан-акаунті актриси та гумористки з’явилися відео з її виступу перед невеличкою аудиторією. Під час розмови акторка розповіла, що раптово зрозуміла, що вона нікому нічого не повинна і може робити з собою те, що хоче.

Кадри з виступу Олени Кравець.

Мовляв, вона не зобов’язана бути ідеальною. І звісно ж вона має рацію.

Також жінка розповіла, що якщо мати нещаслива, то нещаслива вся родина. З цим теж важко посперечатися. Більш того зірка сказала, що намагання бути ідеальною притягує до себе вигорання. І певно це і є причиною, з якої Олена зважилася на такі зміни. Психологічне вигорання на даний момент є однією з найпопулярніших проблем сучасної людини. Вчасно попередити катастрофу буває найважливіше за все.

Схожі статті