Немолода Надія Матвєєва сколихнула мережу стрункими ногами в ультраміні: “Роки йдуть у зворотному напрямку”

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва у свої 52 роки дасть фору багатьом молодим дівчатам, що вона регулярно доводить новими фото.

Зараз Надія Матвєєва разом з ведучим “Холостяка” і “Холостячки” Григорієм Решетником веде шоу “Неймовірна правда про зірок”. Але глядачам героїня нашої сьогоднішньої статті полюбилася в першу чергу завдяки проектам “Все буде добре” і “Все буде смачно”. Коли вони закрилися, шанувальники переймалися, що Надія зникне з телеефіру, однак на їх радість цього не сталося.

Григорій Решетник та Надія Матвєєва у Неймовірній правді про зірок
Григорій Решетник та Надія Матвєєва у Неймовірній правді про зірок

Матвєєву люблять за її життєву мудрість, якою вона з задоволенням ділиться з фанатами, за чудове почуття гумору і, звичайно, за те, який приклад вона подає усім жінкам. Зірка без перебільшень виглядає на шостому десятку так, немов їй 30, якщо не менше.

Зв’язок з армією своїх прихильників Надія підтримує в соцмережах. Наразі за її Інстаграмом слідкують більше півмільйона чоловік, і всі вони з нетерпінням чекають нових постів від знаменитості.

Надія Матвєєва
Надія Матвєєва

На цей раз Матвєєва ошелешила мережу підтягнутою фігурою, яку вона підтримує регулярними тренуваннями. На опублікованих кадрах ведуча позує в білій футболці, короткій спортивній спідниці та кросівках під час занять скандинавською ходою. Чудово укладене волосся та легкий макіяж роблять образ Надії ще більш легким та навіть дівочим.

“Обожнюю цей вид активності. Ви можете навчитися основам скандинавської ходи і зробити добру справу – допомогти діткам з вродженими хворобами серця. 20 червня тренування на НСК Олімпійський з сертифікованим тренером. Палки для ходи надаються, з вас гарний настрій та зручне взуття. Приєднуйтесь, буде здорово!”, — написала зірка у підписі до посту.

Надія Матвєєва
Надія Матвєєва

Коментатори вмить обсипали Матвєєву безліччю компліментів, з якими важко не погодитися:

  • “Яка у вас фігура шикарна!”;
  • “Але й гарна, як дівчинка!”;
  • “Таким ніжкам можна позаздрити! Ви молодець. Таке враження, що ваші роки йдуть у зворотному напрямку”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.