Ані Лорак помітили в обіймах грузинського красеня: не далеко від колишнього турка Мурата пішла (ФОТО)

Відома українська співачка Ані Лорак дівчина видна, а тому без чоловічої уваги вона не залишається ні на секунду.

Уже кілька років Ані Лорак живе і працює в Росії. У той час як в Україні проходив Atlas Weekend, росіяни насолоджувалися іншим музичним фестивалем “Білі ночі”, який є візитною карткою Санкт-Петербурга. Героїня нашої сьогоднішньої статті разом з десятками інших виконавців стала учасницею фестивалю.

За один вечір зірка змінила кілька яскравих нарядів, оскільки виходила до глядачів не один раз. Ні для кого не секрет, що Лорак просто обожнює блищати перед публікою. Допомогли їй у цьому елегантні плаття. Серед образів Ані була вечірня сукня-бюстьє з напівпрозорою спідницею і високим розрізом до самого стегна.

Ані Лорак на музичному фестивалі
Ані Лорак на музичному фестивалі

Не менш приковуючим погляди було друге вбрання артистки – маленьке плаття в пайєтках на тонких бретельках, яке підкреслило головні достоїнства фігури Лорак. Не можна не відзначити, що в свої 42 вона виглядає на всі сто, а її формам можуть позаздрити навіть моделі.

Ані Лорак на музичному фестивалі
Ані Лорак на музичному фестивалі

Саме в цьому образі героїня статті приймала знаки уваги від грузинського виконавця Сосо Павліашвілі. Спочатку вони обнялися, після чого співак галантно поцілував руку поп-діви. Побачити їхнє спілкування можна на сторінці Ані Лорак в Інстаграм.

Ані Лорак і Сосо Павліашвілі
Ані Лорак і Сосо Павліашвілі
Ані Лорак і Сосо Павліашвілі
Ані Лорак і Сосо Павліашвілі

До речі, в її житті вже був один східний красень – колишній чоловік-турок Мурат Налчаджиоглу. На даний момент пара в розлученні, але продовжує разом виховувати спільну доньку Софію і навіть натякати на можливе возз’єднання, ніяк його при цьому не коментуючи.

Більше подробиць з особистого життя Ані Лорак дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.