Тіна Кароль знайшла нове кохання: поп-діву помітили у компанії юного красеня на білосніжній яхті

Тіна Кароль здивувала появою у компанії молодого красеня.

Виявляється, Тіна Кароль зовсім не сумує, коли в неї немає концертів. Поки її фанати намагаються забути про скандал навколо неї та Дана Балана, поп-діва відпочиває на Дніпрі.

Тіна Кароль на яхті з красенем

Нещодавно у мережі з’явилися відеоролики та фотографії з прогулянки Тіни Кароль на білосніжній яхті по Дніпру. Після яскравого виступу на фестивалі Atlas Weekend співачка разом з командою вирішила відпочити і обрала для цього маленький круїз.

Для цієї події вона обрала яскраво рожевий костюмчик, який добре гормоніював з типом фігури співачки. Спочатку поп-діву зняли на відео, коли вона крокувала по причалу до катеру. Фанати були вражені її появою.

Потім в мережі з’явилися фотографії безпосередньо з яхти, де Тіна Кароль постала поруч з невідомим. Варто відмітити, що нещодавно артистка зізнавалася, що знаходиться у стані закоханості. Хто саме полонив серце поп-діви залишається невідомим. Однак, здається, що цією людиною ніяк не може бути молдавський мачо Дан Балан.

Нагадуємо, що роман Тіни Кароль та Дана Балана виявився штучним. Про це заявив продюсер шоу “Голос країни” Володимир Завадюк. Обидва виконавці підтвердили його слова. Втім, подейкують, що Тіна Кароль знаходиться у таємних стосунках з власником каналу “1+1” Ігорем Коломойським. Такі дані дають інсайдери, що працюють на телеканалі. Наскільки інформація достовірна, сказати важко. Ким би не був новий обранець співачки, сподіваємося, що вона щаслива.

Схожі статті