Чому донька Єгора Соболєва від першого шлюбу не жила разом з дітьми Марічки Падалко: сувора мачуха?

Марічка Падалко та Єгор Соболєв мають трьох дітей у шлюбі. Та мало хто знає, що у відомого журналіста насправді четверо нащадків.

Марічка Падалко – іменита ведуча, яка змогла реалізуватися не тільки, як професіонал, а ще й, як мати. Жінка щаслива у шлюбі, де народила трійко дітей. Вони вже майже дорослі, але ще так потребують маминої уваги.

Марічка Падалко з родиною
Марічка Падалко з родиною

Цікаво, що і для Марічки, і для її чоловіка Єгора, цей шлюб вже другий. Теледіва розповідала, що з першим обранцем, хоч і прожила близько 15 років, але так і не наважилася народити. З Єгором – все інакше. Та за веселими родинними світлинами ховається ще одна цікава деталь: у Соболєва є донька від першого шлюбу.

Як виглядає донька Єгора Соболєва від першої дружини?

Чоловік мало говорить про те, як складалося його особисте життя. На 18-річчя своєї донечки Аліси він опублікував зворушливе фото:

“Той особливий день, коли твоїй першій дитині 18
Щасти, моя гордість з самого першого дня”, – написав щасливий батько.

Інформацію про старшу доньку ретельно приховують. Відомо, що на момент її народження у 2002 році Єгор ще був у шлюбі з її мамою. У 2010 він вже зустрів Марічку і вони стали парою.

Навчається дівчина у престижній Києво-Могилянській академії. З новою родиною батька не проживає, але з татом вона у добрих стосунках. Відомо, що Єгора запросили на випускний дитини. Також проводить з нею чоловік дозвілля.

Сама ж Марічка Падалко не згадує про існування ще однієї доньки у чоловіка. Алісу ніколи не помічали також у колі дітей ведучої.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.