Дмитро Комаров втратив близьку людину в авіакатастрофі: телеведучий не може оговтатися після такої новини

Дмитро Комаров вразив сумною новиною про нещастя, яке сталося з його близьким другом.

Нещодавно украінський телеведучий та тренер-блогер Дмитро Комаров повідомив про загибель близького друга – пілота Ігоря Табанюка. Чоловік 28 липня потрапив у авіакатастрофу на Прикарпатті.

Деталі події

Авіатроща сталася близько 13:40. Літак влетів у будинок у селі Шепарівці Коломийського району на Івано-Франківщині. Що стало причиною аварії, поки що невідомо. Загинув льотчик, інструктор та співвласник аеродрому малої авіації у Коломиї Ігор Табанюк та троє іноземців, які приїхали до нього гостювати і перебували в літаку.

Дмитро Комаров поділився своєю печаллю з підписниками на особистій сторінці в соціальній мережі Інстграм. Він віддав належне заслугам льотчиків, а також звернув увагу суспільства на те, що без нього справа всього його життя буде забутою та занедбаною.

За словами ведучого, останній рік у Ігоря був важкий. Аеродром намагалися “віджати”. Він звернувся до керівництва міста і країни з проханням допомогти. Також Комаров назвав 3 можливі причини трагедії. Він зазначив, що є відео падіння, судячи з якого можна зробити деякі висновки.

Так, Комаров вважає, що виною всьому стала або технічна поломка, або погане самопочуття Табанюка. Телеведучий спирається на думку інших льотчиків, які стверджують, що якщо Табанюк не впорався, то шансів на порятунок не було і ситуація була абсолютно безнадійною.

Дмитро повідомив, що буде розслідування, яке встановить причину авіатрощі.

Варто відмітити, що у 2013 році загинув молодший син Ігоря Табанюка, причому теж в  авіакатастрофі – полетів замість батька на перевірку літака. В інтерв’ю Ігор Табанюк тоді говорив “Син забрав мою смерть”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.