Тіна Кароль відкрила сімейну таємницю, про яку мовчала багато років: її покійний чоловік Огір знав про це?

Тіна Кароль зворушила мережу розповіддю про свого єдиного сина Веніаміна.

Тіна Кароль рідко розповідає особисті речі на публіку. Однак, коли світ бачить нове ексклюзивне інтерв’ю, яке дає поп-діва, мережа вибухає відеороликами та нарізками, які роблять фанати співачки. Наприклад, співачка завжди намагалася захистити сина від публічності. Втім, по мірі його дорослішання, вона все частіше присвячує свої матеріали спадкоємцю. Так, нещодавно Тіна Каролт розповіла таємницю пов’язану з ним.

Чому саме Веніамін?

Тіна Кароль разом з маленьким сином.
Тіна Кароль разом з маленьким сином.

Тіна Кароль несподівано для всіх відкрила завісу таємниці і розповіла цікаву інформацію про те, чому назвала сина Веніаміном.

36-річна виконавиця опублікувала відеоролик на власній платній платформі “Patreon”, в якому відверто розповіла про своє сімейне життя. В ході інтерв’ю Тіна Кароль розповіла, чому назвала сина таким незвичайним ім’ям – Веніамін.

Тіна Кароль з сином
Тіна Кароль з сином

За словами зірки українського шоу-бізнесу, Веніамін – це її улюблене чоловіче ім’я. До того ж, дане ім’я прийшло до Тіни Кароль уві сні.

У 2008 році співачка народила своєму законному, нині покійному чоловікові, продюсеру Євгену Огіру первістка. Єдиного сина пара назвала Веніаміном. Коли хлопчикові було п’ять років, його батько помер від онкології шлунка, не доживши всього кілька місяців до свого 33-річчя. Після смерті чоловіка Тіна Кароль виховує сина одна. Ймовірніше за все Євген Огір — єдиний, хто знав, чому ж їхнього сина будуть звати Венею.

Нагадуємо, що зараз співачка відпочиває з сином в Ісландії. Відпочинок дуже відрізняється від тих курортів, яким зазвичай надають перевагу знаменитості. Фотографії краєвидів, що публікує Тіна здатні здивувати.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.