Як би виглядали Пугачова і Галкін, якщо б вони були ровесниками: 27 років різниці не приховати (ФОТО)

Пара Максима Галкіна і Алли Пугачової є однією з найвідоміших у всьому шоу-бізнесі. Не в останню чергу через велику різницю у віці.

До заміжжя з Максимом Галкіним Алла Пугачова вже ясно дала зрозуміти, що їй подобаються молоді чоловіки, адже минулий обранець Примадонни Філіп Кіркоров молодший за неї на 18 років. Свій особистий рекорд співачка побила, зав’язавши стосунки з пародистом, якого вона старша на 27 років. Це абсолютно не хвилює пару, хто б що не говорив.

Найяскравішим доказом їхнього кохання стали двійнята Ліза і Гаррі, що з’явилися на світ у 2013-му. Аллі Борисівні на той момент було вже 64, і вона сама хотіла народити коханому дітей, причому біологічно це навіть було можливо, однак ризиків пізньої вагітності не виключити, тому лікарі заборонили знаменитості народжувати самостійно. Так подружжя і вдалося до сурогатного материнства.

Максим Галкін та Алла Пугачова
Максим Галкін та Алла Пугачова з дітьми

Публіка по-різному сприйняла новину про народження спадкоємців у Пугачової та Галкіна. Одні щиро пораділи за пару, інші ж засудили їх за те, що Алла за віком їм швидше в прабабусі годиться, хоча у свої 72 зірка виглядає набагато молодше. А що, якби Примадонна і Максим були ровесниками? Пропонуємо вам пофантазувати на цю тему разом з редакцією “Сенсації“.

Помолоділа Алла Пугачова

Максим Галкін і помолоділа Алла Пугачова
Максим Галкін і помолоділа Алла Пугачова
Максим Галкін і помолоділа Алла Пугачова
Максим Галкін і помолоділа Алла Пугачова

Постарілий Максим Галкін

Алла Пугачова і постарілий Максим Галкін
Алла Пугачова і постарілий Максим Галкін
Алла Пугачова і постарілий Максим Галкін
Алла Пугачова і постарілий Максим Галкін

Не можна не відзначити, що зміни у зовнішності артистки не особливо помітні, адже вона і в житті не виглядає поряд з чоловіком бабусею. Більш того, здається, що Примадонна загалом не старіє, а тільки молодшає. Якщо хочете дізнатися, що їй довелося пережити за ці сім десятків років, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.