Пристрасті на «Танцях з зірками» розгорілися з новою силою

На останньому ефірі новина про виліт з проекту пари Олега Винника і Олени Шоптенко, здавалося, поклала край конфліктам.

У цьому ефірі «Танців з зірками» відбулося те, чого точно ніхто не очікував. Після чергової критики від Катерини Кухар, скандальна учасниця проекту запропонувала їй дружбу. Ольга Фреймут зауважила, що досить вже сваритися і пора виходити на інший рівень відносин.

Швидш за все, суперечки судді та учасниці були добре сплановані, адже за словами Катерини Кухар, вони з Ольгою Фреймут дружать вже 5 років. Про це балерина заявила у проекті «Зірковий шлях» за кулісами шоу «Місіс Україна International-2020».

Схоже, що не лише суддя та учасниця втомилися від гри, а й глядачі проекту. Під відео виступу розгорілося ціле багаття невдоволення.

Підписники проекту зазначили, що Ольга Фреймут «майстер піару та інтриг. Замість танцю приперла маму з дочкою, емоцію викликати» і відверто дивувалися, що судді і глядачі голосують за неї, адже «скільки тренується, скільки вже танцює, а лишається бревном». У деяких склалося враження, що екс-ведуча «сюди не танцювати прийшла, а випросити роботу на каналі…Актриса погорелого театра». Звісно, що в цій ситуації підписники пожаліли Іллю і зауважили, що мамі слід було навчити ведучу тому, що не можна дарувати гострі предмети. Також глядачів зачепило, що Ользі Фреймут, на яку і дивитися нудно, і не танцює оцінки ставлять вищі, аніж іншим учасникам і вони колективно порадили Фреймут йти додому.

Окрім глядачів, негативно висловився про танець Ольги Фреймут і суддя проекту Влад Яма, зауваживши, що учасницю партнер проносив весь танець на собі і, на його думку, це точно не можна вважати танцем.

Нагадаємо, що у 5-му ефірі «Танців з зірками» Ольга Фреймут своїми коментарями на адресу суддів і подарунками остаточно вивела з рівноваги глядачів проекту. Тоді вони одноголосно зауважили, що якщо вже прийшла на проект як учасник, то треба мовчки слухати все, що тобі кажуть. І додали, що у суддів робота така оцінки ставити і критикувати.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.