Неля Шовкопляс припала до Єгора Гордєєва та поставила під сумнів свій шлюб: партнери дещо приховують

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв знову розбурхали мережу спільними фото.

Неля Шовкопляс успішно працює на каналі “1+1” вже декілька років. За цей час вона звикла до темпу життя журналістів та подружилася з партнерами. А глядачі встигли по-справжньому полюбити новеньку. І хоча спершу у Єгора та Нелі спілкування не пішло добре, дуже швидко вони знайшли спільну мову і стали друзями. Тепер шанувальники шоу підозрюють, що між ними є дещо більше, ніж дружба.

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв

Звісно, колег багато що об’єднує, і в них є спільні секрети, які стосуються телевізійного виробництва ранкової передачі. Обидва ведуть закритий спосіб життя, і про рідних та коханих молодих зірок також мало що відомо. Це також впливає на бажання аудиторії дізнатися щось набагато особистіше про своїх кумирів.

Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв
Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв

Нещодавно на особистій сторінці Сніданку в соціальній мережі Інстаграм зявилася нова фотографія, на якій Неля притулилася до Єгора, а менеджер аккаунту привітав глядачів з новим днем у дописі. Неможливо не помітити, з якою ніжністю молода зірка обіймає свого колегу. Але це формат шоу, де усі ведучі, наче нерозлучні друзі.

У коментарях до публікації одразу ж відзначилися ті, кому обійми зірок здалися занадто романтичними.

Скріншот коментарів під публікацією

Варто відмітити, що благовірного Шовкопляс насправді не видно і не чутно. Він не воліє давати інтерв’ю, або ж запевнити глядачів у тому, що журналістка повертається додому до коханого. Вочевидь, чоловік надає перевагу непублічному образу життя, але не варто відмітити і можливості того, що пара просто не афішує якихось проблем.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.