Ектор Хіменес-Браво має сина? Суддя “МастерШефу” показав вперше фото з дитиною та розповів про помилку

Ектор Хіменес-Браво - найпопулярніший кухар України вирішив поділитися знимком з дитиною.

Ектор Хіменес-Браво завжди викликав непідробну цікавість у публіки. На екрані він – розкутий та впевнений у собі чоловік, талант якого покорив і Європу, й Азію. Та коли вимикаються софіти, то шоумен перетворюється на вельми закриту людину, яка не готова говорити про щось більше аніж робота.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Про особисте життя знаменитості відомо мало: на проєкті “МастерШеф”, де Ектор був суддею, він познайомився з Тетяною Стребковою – учасницею. Молода білявка буквально звела з розуму заокеанського кухаря, але ці стосунки не завершилися весіллям. Чоловік вирішив холостякувати.

Втім, нещодавно артист показав цікаву світлину, де він веде на прогулянку юного хлопчика.

Ектор Хіменес-Браво

“Це Ваш син?”, – пише прихильниця і 7 підписників зірки вподобали її коментар.

Символічно, що це фото чоловік використав для публікації своїх думок про публічне та непублічне життя відомих людей.

“Моя найбільша помилка, як зірки”, – починає з такого заголовку Ектор.

Чоловік розповідає, що тривалий час не міг для себе відокремити роботу та особисте життя. Всі емоції, які він переживав на зйомках, Хіменес-Браво приносив додому. Багато стресу потягнуло проблеми зі здоров’ям:

“Я вирішив що пора розділити: робота – це робота, життя – це життя. І я дуже раджу переглянути для себе ці поняття теж!”

Цікаво, що така інтригуюча світлина до допису викликала більше питань, аніж відповідей. Зірковий шеф не схотів коментувати появу цієї дитини на сторінці свого інстаграму.

Схожі статті