Як виглядала Таїсія Сватко, коли її покликав заміж Олег Винник? Молоду бек-вокалістку не впізнати (Фото)

Вже ніхто з фанатів не сумнівається, що Таюне є дружиною Олега Винника. Відомо, що пара познайомилася ще за молодих студентських років. Як же виглядала майбутня бек-вокалістка Головного вовка країни, яка вірно іде з ним пліч-о-пліч вже не перший рік. Дивимося архівні фото.

Таїсія Сватко і Олег Винник. Ця нерозлучна парочка на сцені, виявилося, має близькі стосунки у реальному житі. Хоча знаменитості прямо не зізнаються про свій союз, але й інформації про це також не заперечують.

Олег Винник і Таюне
Як виглядала Таїсія Сватко, коли її покликав заміж Олег Винник

Студентські роки поєднали серця

Відомо, що вовчицю свого серця Винник зустрів у місті Каневі, що на Черкащині. Ось, як виглядали молоді у ті роки.

Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі
Як виглядала Таїсія Сватко, коли її покликав заміж Олег Винник

У коледжі, якщо вірити журналістським розслідуванням, Таюне і вирішила віддати свою руку та серце Олегу. Зберіглося достатньо мало спільних світлин з тих років, а з весілля тим паче. Рідкісні фото можна знайти хіба що в особистих архівах знаменитостей.

Все ж вдалося на просторах мережі знайти, якою була Таїсія, коли ще не була знаменита.

Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі
Як виглядала Таїсія Сватко, коли її покликав заміж Олег Винник

В альбомах однокурсників можна побачити, що жінка майже не змінилася: все той же яскравий блонд, кирпатий носик і неймовірно щира сяюча посмішка. Видно, що опікується зірка дуже про свою природну вроду, не зловживаючи походами до хірургів чи косметологів.

Що відомо про весілля Винника і Сватко?

Досі популярною лишається розповідь односельців Олега про те, як він взяв у дружини міську дівчину. Попри те, що Тая не була подібна до найкрасивіших наречених його села, вона дуже сподобалася мамі й сестрі майбутньої легенди.

Старі люди згадують з яким розмахом відзначали день єднання цих співочих сердець: позвали близько 200 чоловік, гуляли 2 дні, а короваїв, весільних шишок було стільки, що не змогли злічити. Лише гарні моменти, пов’язані з Винником, пам’ятають його знайомі.

 

Схожі статті