37-річна Оля Полякова не дарма кидається на Каменських: оприлюднили кадри, на яких зірка залицяється до Потапа

За останні декілька місяців Оля Полякова неодноразово образила Настю Каменських, що виглядає вкрай дивно зі сторони. Можливо, в цьому є логічне пояснення, яке лежить на поверхні?

Впродовж декількох тижнів Олі Поляковій вдалося оскандалитися неодноразово. Зірка назвала Олексія Потапенка нарцисом, Настю Каменських хвойдою, а потім додала, що їй не личить бути розумною. І хоча дружина продюсера намагалася захистити себе та свого благовірного, Суперблондинку було не зупинити.

Оприлюднили кадри, на яких Полякова залицяється до Потапа

Глядач звик до непростого темпераменту зірки та її любові говорити усе, що вона думає. Ні скандал з Тіною Кароль, ні з Камалією не навчив Полякову стримувати свої емоції. Однак, в цей раз її поведінці та неодноразовим випадам у сторону Насті Каменських, можливо, є логічне пояснення.

Нещодавно на особистій сторінці Потапов соціальній мережі Instagram з’явився новий відео ролик, на якому він сидить спиною до об’єктиву, а Оля Полякова стоїть над продюсером та гладить руками його поголену голову.

Цікаві кадри були зроблені під час зйомок нового сезону “Голос країни”, на якому, до речі, глядачі не надто воліють бачити Олю Полякову.

Поки співачка інтенсивно взаємодії з головою продюсера, вона щось бурхливо йому розповідає, але почути що саме, немає можливості, адже Олексій вимкнув звук у відеоролику. Але підписники Потапенко впевнені, що вона загадує бажання. Таким чином він вирішив привернути увагу до нового сезону проєкту, де вперше суддівське крісло не буде займати Тіна Кароль. А от для Потапа цей досвід буде знайомим, адже раніше він брав участь у шоу та був зірковим тренером.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.