48-річний Олег Винник став на одне коліно перед своєю Таюне: чому так довго тягнув і що відомо про роман пари

Відомий український співак Олег Винник схвилював мережу своїм вчинком. Зірка став на одне коліно перед своєю бек-вокалісткою. Усі деталі в статті.

Стосунки відомого українського виконавця Олега Винника та його бек-вокалістки Таюне обговорюється журналістами вже не один рік. І фанати, і преса впевнені, що музиканти не просто друзі.

Вагітна Таюне на концерті Олега Винника вийшла на сцену з круглим животом
Олег Винник став на одне коліно перед своєю Таюне

Про це свідчить й інтерв’ю колишніх односельчан артиста, які зізналися, що в них було весілля. Тим не менш, знаменитість продовжує приховувати свій сімейний статус та особисте життя. Але справжні почуття все одно кидаються в очі.

Олег Винник став на одне коліно перед своєю Таюне

Таюне показала свою позашлюбну дочку не від Олега Винника
Олег Винник став на одне коліно перед своєю Таюне

Однією з найпопулярніших фотографій, яка з’являється у соціальній мережі Instagram є кадр, на якому Олег стає на одне коліно перед Таюне. Усе це відбувається на сцені і не залишає сумнівів, що музикантів поєднує дещо більше, ніж робота.

Варто відмітити, що ця фотографія постійно з’являється у фан-акаунтах і не припиняє буде популярною. Тим часом Винник майже не публікує світлин разом зі своєю бек-вокалісткою.

Нагадуємо, що Таїсія Сватко вважається таємною дружиною музиканта. Подейкують, що пара одружилася в Україні, але незабаром поїхала до Німеччини у пошуках кращого життя. Там у них народився син Юліан. Після шаленого успіху у Європі Олег вирішив повернутися до Батьківщини, але залишив собі у Берліні квартиру та студію звукозапису.

Раніше співак навідріз заперечував наявність у нього дружини, але після того, як журналістам вдалося докопатися до правди, він взагалі припинив якось коментувати свою сім’ю та обраницю. На даний момент зірка усіма правдами та неправдами уникає розмов про свою дружину.

Схожі статті