Світлана Лобода заробила такі статки, що росіянам і не снилися: погрози залишити зірку без заробітків сміховинні

Стало відомо, скільки заробила Світлана Лобода за період активного розвитку своєї музичної кар'єри. Виявляється, погроза росіян залишити її без заробітку просто сміховинні.

Світлана Лобода, як і багато інших російських знаменитостей, такі як Віра Брежнєва, Костянтин Меладзе, Валерій Меладзе, Максим Галкін, тощо, потрапила в немилість росіян через те, що не підтримує війну. Варто відмітити, що в коментарях під публікаціями про нібито державну зраду зірок можна знайти погрози залишити знаменитостей без заробітку, адже за думкою багатьох користувачів, основним джерелом доходу вищевказаних особистей є саме корпоративи. Втім, усі вони давно є власниками бізнесу і не тільки. Тому погрожувати таким просто наївно.

Світлана Лобода заробила такі статки, що росіянам і не снилися

Світлана Лобода спростувала інформацію про мальтійське громадянство
Світлана Лобода заробила такі статки, що росіянам і не снилися

До речі, нещодавно менеджер, який раніше активно обговорював Андрія Данилка, тепер взявся за Світлану Лободу. Співачка переїхала до Європи, після чого інтерес до її фінансового стану збільшився у рази. Партнер агентства “Ру-Концерт” Кирило Чибісов розкрив правду про те, скільки співачка встигла заробити за кар’єру. Виявилося, що навіть шанувальники Світлани не мають причин переживати за подальшу долю улюблениці.

Світлана Лобода вперше показала обличчя доньки Тільди
Світлана Лобода заробила такі статки, що росіянам і не снилися

“Не страшно палити мости, коли в тебе на рахунку лежать 200-300 мільйонів доларів”, – заявив Чибісов виданню ФАН.

За його словами, Лобода та інші її колеги на відміну від рядових росіян їдуть до Дубаї, Кіпру та інших дорогих курортів, де відпочивають біля басейну та потягують коктейлі. Вірити їх награним сльозам не варто. Але сама Світлана зауважила, що на даний момент допомагає біженцям, і якщо вона не показує своїх добрих справ, це не означає, що вона не задіяна у них.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.