Тарас Тополя та гурт “Антитіла” виконує спецзавдання у теробороні: вони наближають перемогу

Вони мають надавати першу медичну допомогу. І з цим завданням, як повідомив Тарас Тополя, вони справляються. Група робить це майже цілодобово, без перерви на відпочинок

Як раніше повідомлялося, група “Антитіла” разом з його керівником вступила в тероборону. Вони зараз виконують основне завдання, це евакуація поранених. Також вони мають їм надавати першу медичну допомогу. І з цим завданням, як повідомив Тарас Тополя, вони справляються. Група робить це майже цілодобово, без перерви на відпочинок. Вони взаємозамінні. І тому можуть кожен по черзі відпочивати. Так представники шоубізнесу кожен, чим може, допомагають наближати перемогу.

Група “Антитіла” має надавати першу медичну допомогу

Агресор путін хоче перекроїти світ.
Вторгнення Росії в Україну змінило світ в історичному трактуванні цього поворотного моменту в історії.
Це рідкість пережити момент величезних історичних наслідків і зрозуміти в реальному часі, що це таке.

Є подібність із війною в колишній Югославії, де сербські сили, попри свою переважну вогневу міць, не змогли здолати боснійських захисників Сараєво і натомість осадили їх.
Це те, що російські мають намір зробити для Маріуполя, Харкова, Києва? Заморити їх голодом до підпорядкування?

Але цього в окупанта не вийде. Наш народ не підкорятиметься агресору. Україна вистоїть і покаже всьому світу, як треба захищати свою Батьківщину.
Бережіть себе та своїх близьких. Не панікуйте та не дивіться, а також не читайте російські фейки про цю війну. Потрібно орієнтуватися лише на офіційні українські засоби масової інформації.

Ворог буде розбитий, перемога буде за нами! Кожен на своєму місці має наближати нашу перемогу. Не забувайте, що ми гордий народ і не переможемо нас. Всі разом, ми сила, ворог досі не може зрозуміти у чому наша перевага. Ми захищаємо свою землю!

Схожі статті