Колишня дружина Олександра Пономарьова Мозгова вперше заговорила про своє ставлення до Зеленського: “Не фанатка”

Відома українська продюсерка, донька легендарного продюсера Миколи Мозгового Олена Мозгова розповіла про своє ставлення до Володимира Зеленського.

Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова завжди активно відстоювала свою позицію стосовно будь-яких сфер. Вона не приховувала, що не задоволена ефективністю діючої влади, критикувала український шоу-бізнес та інтелігенцію, тощо.

Олена Мозгова
Колишня дружина Олександра Пономарьова Мозгова вперше заговорила про своє ставлення до Зеленського

Колишня дружина Олександра Пономарьова Мозгова вперше заговорила про своє ставлення до Зеленського

Зараз, коли за вікном війна, Олена Мозгова вважає максимально недоречним критикувати будь-які вчинки Президента України, але зізнається, що сама ніколи не фанаткою Володимира Зеленського.

Колишня дружина Олександра Пономарьова Мозгова вперше заговорила про своє ставлення до Зеленського. Скріншот публікації продюсерки

Так, знамениті заявила, що поливати брудом Володимира Зеленського в мережі на даний момент максимально недоречно. Вона назвала цю інформацію каламуттю і заявила, що цим на даний момент прекрасно можуть впоратися окупанти і допомагати їм у цьому не варто. Мозгова попросила усіх, хто з нею не згодний відписатися, а також заявила, що хоча вона і ніколи не була фанаткою Зеленського, на даний момент він став її Президентом.

“Я не є фанатом Зеленського, я не голосувала за нього, я не відчувала і не визнавала його своїм Президентом. Але я маю визнати, що він став моїм Президентом за ці майже 40 днів”, – зізналася продюсер.

Примітно, що Мозгова поділилася інформацію про те, що вона не голосувала за нього, але у період війни визнала та прийняла нашого голову держави.

Схожі статті